Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Barátnőm lehet, hogy terhes...

A Barátnőm lehet, hogy terhes mennyi esélyt láttok erre? :c

Figyelt kérdés
4 tesztett csináltunk első az pozitiv a maradék három negativ:c hizott 2 hét alatt 6 kg-ot késik lassan 3. Hete a havija...időpontot a nőgyogyászhoz meg csak jövőhónapra kapott...én 20/Ff ő 19/L...van munkahelyem nem is keresek rosszul...de se hwzam nincs és neki sem..szinte semmink nincs egy gyerek neveléshez:c de ő mindenféleképen meg akkarja tartani..én is megtartanám...de nem igy.. :c ő iskolába jár:c akkármilyen utolsonak gondoltok rá szeretném beszélni a terhesség megszakítására:/ mert kb 99% h terhes..

2017. márc. 13. 21:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
50%

ne aggódj, mindent meg fogtok tudni adni neki, ha igyekeztek! és különben is, a legfontosabb, amire szüksége van a kisbabátoknak, az a szeretetetek :)

Remek apuka leszel sak tarts ki a barátnőd mellett!

2017. márc. 14. 16:22
 32/53 anonim ***** válasza:
38%

2 hét alatt hízott hat kilót, és még csak három hete késik? Itt valami bűzlik..... Létezik olyan hogy fals teszt. Tuti nem akar átvágni? Menjetek nőgyógyászhoz, és igen te is menj vele. Ugyanis sanszos hogy át akar vágni.

Üdv egy 37 éves nő.

Ja, és amíg nőgyásznál nem voltatok, le ne feküdj le vele védekezés nélkül (Meg utána se ha nem akarsz gyereket, ez egyébként alap) : ugyanis a végén már mindegy alapon simán besikerülhet addig egy gyerek.

2017. márc. 14. 16:23
 33/53 anonim ***** válasza:
91%
A három hetes magzat mérete körülbelül 1mm. Most komolyan: ki szerint indokolja ez a 6 kilós hízást?
2017. márc. 14. 16:57
 34/53 A kérdező kommentje:
Az elsö poz teszt hányingere van hány..csütörtökön megy magánorvoshoz én sajnos nem birok vele menni mert 200 km arréb dolgozok:c
2017. márc. 14. 20:02
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Az idegességtől, stressztől is lehet rosszul, és ugyanez miatt késhet a havija is. De persze pontos infó miatt tényleg jobb, hogy elmegy egy orvoshoz.
2017. márc. 14. 22:20
 36/53 anonim ***** válasza:
46%

Ha terhes a kedvesed, sztem mindenképp tartsátok meg, állj mellé Te is, szüksége lesz Rád a barátnődnek is és a közös babátoknak is! Amúgy van jó pár szervezet, aki tud segíteni. Babaruhákat én is tudok szerezni és küldeni Nektek ingyen, ha a szervezetek listája kell vagy a ruhák, csak írj egy privátot!

És légyszi írd majd meg, mi volt a dokinál! Köszi! :-)

2017. márc. 14. 23:06
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Na mit mondott az orvos?
2017. márc. 16. 20:36
 38/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Elment orvoshoz és 3-4 hetes:)

Megbeszéltünk mindent..

Elmondtuk a szüleinknek hogy terhes és megfogjuk tartani...

A szomszéd ház eladó lett nekünk :) és Csok-ot szeretnénk igényelni mert 600 ezer Forintért oda adja:) már sokmindent szereztünk 1 hét alatt:) de bármilyen segitséget szivesen fogadunk:)

2017. márc. 19. 19:15
 39/53 anonim ***** válasza:
56%

Jajj de jó. :)

Örülök a döntéseteknek!

2017. márc. 19. 19:50
 40/53 anonim ***** válasza:
77%
jaj ez olyan jó! gratulálok!és nagyon ügyesek vagytok,hogy a lakhatást is ilyen gyorsan megoldottátok.Na így kell felelősséget vállalni! sok fiatal vehetne példát rólatok!biztos vagyok benne, hogy remek szülők lesztek! Sok boldogságot :)
2017. márc. 19. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!