Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Barátnőm lehet, hogy terhes...

A Barátnőm lehet, hogy terhes mennyi esélyt láttok erre? :c

Figyelt kérdés
4 tesztett csináltunk első az pozitiv a maradék három negativ:c hizott 2 hét alatt 6 kg-ot késik lassan 3. Hete a havija...időpontot a nőgyogyászhoz meg csak jövőhónapra kapott...én 20/Ff ő 19/L...van munkahelyem nem is keresek rosszul...de se hwzam nincs és neki sem..szinte semmink nincs egy gyerek neveléshez:c de ő mindenféleképen meg akkarja tartani..én is megtartanám...de nem igy.. :c ő iskolába jár:c akkármilyen utolsonak gondoltok rá szeretném beszélni a terhesség megszakítására:/ mert kb 99% h terhes..

2017. márc. 13. 21:38
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem keresel rosszul, akkor mi a kérdés? Akár a gyedet te is igényelheted majd, párhuzamosan a fizuddal. Persze akkor a barátnődnek fizetni kell a tb-t. De még úgy is jobban jártok.
2017. márc. 14. 09:17
 22/53 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Apuka!

– Azt, ami most van, „visszacsinálni” nem lehet. Ha az abortusz mellett döntötök, te már akkor sem maradsz az, aki előtte voltál. Ha nem akarsz róla tudomást venni, vagy ha abortuszt javasolsz a lánynak, azzal nem tudod meg nem történtté tenni a dolgot. Még ha Te “vigyáztál” is, és úgy érzed, a lány becsapott vagy ő mulasztott el védekezni: a baba a kettőtök szerelmeskedéséből, kettőtök testéből lett. Ezért ketten kelletek a megoldáshoz is.

róbáld elfogadni, hogy a lány is nagyon nehéz helyzetben van: rémült, ideges, esetleg agresszív. De ahelyett, hogy mindketten külön birkóztok meg a fojtogató helyzettel, együtt könnyebb lesz legyőzni. A megbeszélés biztosan szenvedélyes és felkavaró lesz, hiszen a legfontosabbról van szó. De…

…az eddigiekből is kiderül a legfontosabb: ne sajnálj időt a döntés meghozatalára! Ne úgy akard megoldani, ahogyan a legegyszerűbb: hogy elmenekülsz, nem gondolsz bele – hanem dönts férfiként! Ne erősnek mutasd magad, hanem légy inkább bátor: nézz igazán szembe a helyzettel, amelyet magatoknak okoztatok, és olyan döntést hozz, amivel egész életedben – ősz aggastyán-korodig – együtt tudsz élni.

2017. márc. 14. 10:27
 23/53 anonim ***** válasza:
61%
Én 19 voltam, tanultam még amikor szültem. Sokat hezitáltunk, de megtartottuk, ez volt életem legjobb döntése. Most, ismerve a kisfiamat, belegondolni is rossz, hogy el akartam venni a kis életét! Hamarosan iskolás lesz. Meg tudjátok oldani, minden meglesz, meglátjátok!
2017. márc. 14. 11:13
 24/53 anonim válasza:
52%

Nem hiszem el hogy arra buzdítjátok őket hogy tartsák meg!! Ennyi idősen?!

Kérdező ha a barátnőd meg akarja tartani akkor nem kötelezheted rá hogy elvetesse és elcseszi a Te életedet is ez ellen nem lehet mit tenni.

Beszéljetek mondd el neki mi bajod és miért, ha más nem legalább nem marad kimondatlan.

2017. márc. 14. 13:00
 25/53 anonim ***** válasza:
54%
Én 18 voltam,párom 22. Megszültem a gyereket. Azóta van érettségim,fősulira járok. A szüleink segítettek amiben tudtak. A kisfiam nagyon jól van. A barátnőd gondolja át,hogy a nehéz helyzeteket hogyan tudja kezelni, képes e arra,hogy a gyerek érdekeit tartsa szem előtt.
2017. márc. 14. 13:32
 26/53 Theressita ***** válasza:
32%

A legtöbb dolgot, amit szólhatnék, már elmondták előttem. Ne beszéld rá az abortuszra, ez egy kegyetlen dolog.

A korotok pedig bizonyos értelemben pont ideális. A mai világnak az az egyik legnagyobb buktatója, hogy csak akkor akarnak vállalni gyereket, ha már "tökéletes" az anyagi helyzet... olyan nagyon ritkán van. Aztán a párok csak húzzák, halasszák az időt, mindaddig, míg kiszaladnak az időből.

Szeresd a párod és gyermeked! Nem olyan rossz dolog a szülőség :-) A fiatalok ráadásul sokkal rugalmasabban tudják átélni az egészet.

2017. márc. 14. 13:34
 27/53 rozsanagy111 ***** válasza:
33%
Támogasd a barátnődet, egy baba nagyon nagy öröm. Ne csak azt nézd, hogy mennyibe kerül, biztosan kapnátok támogatást is innen onnan, plusz használt babaholmit nagyon olcsón lehet kapni anyukáktól. Én ingyen is adok babaholmit ha megtartatod vele.
2017. márc. 14. 15:09
 28/53 anonim ***** válasza:
76%
Hàt nem irigyellek. Ismerek pàr enbert ilyen helyzetböl. A hölgy kisirta magànak hogy marad a baba. Addig rendben is volt. A sràc mondta h neki nem kell a gyerek mèg a semmire. Aztàn amikor meg lett a baba apuka persze nem maradt velük a làny vèrig sèrtödött. Holott a fiu megmondta hogy nem akar mèg gyereket. Most megy a cirkusz. A csaj mindent leakar akasztani anyagilag a fiurol. Aztan a srac megunta ès leszamolt inkabb. Most a fiut a szülei tartjak el egy ostoba nem vèdekezès niatt a csaj meg nyomorog q gyerekkel. Nqgyon jol beszeljetek ezt at. Fiatalok vqgytok bqrnikor lehet baba. De az èhezès rosszabb hidd el....
2017. márc. 14. 15:15
 29/53 anonim ***** válasza:
59%

Kisgyerekes nőként nehéz, sőt, bizonyos településeken egyenesen lehetetlen munkát találni - jó esetben marad a közmunka. Ha a nagyszülők is dolgoznak, ez idő alatt a felügyelet megoldása nagyon nagy probléma.

További gond, hogy ha megvan a gyerek, nem lehet "visszacsinálni". Életfogytig tartó szívás (és nem, nem csak 18 éves koráig). A kapcsolatból sem olyan könnyű később kilépni, márpedig ilyen fiatalon még mindkét fél keresi az igazit, de így esély sincs másik "bugyit" próbálgatni - illetve jó nagy cirkusszal jár.... külföldre költözés és munkavállalás is halmozottan hátrányos. Ja, a szülés igencsak megterheli a szervezetet, nem ritkán okoz maradandó esztétikai és egészségi (!) változásokat. A szülés utáni folyamatos kialvatlanság, leharcolt anyuka és szexmentesség pedig szinte már menetrendszerű mindenkinél... csak erről "nem illik" beszélni. Utána jön apuka hajtása, hogy hozzon több pénzt, mert kell az ilyen-olyan gyerekcuccra, meg persze buli csak módjával (nincs pénz), de persze csak este 9-ig, mert "miért ilyenkor kell hazajárni".

Én is erősen rábeszélném a terhességmegszakításra, HA terhes. Ugyanis az utolsó 3 negatív teszt, és az ilyen rohamos hízás inkább egyéb problémára utal.

Majd írj, hogy mi lett.

2017. márc. 14. 15:38
 30/53 A kérdező kommentje:
Én is szeretném a picit..de mindent meg szeretnék adni neki..azt is amit az én vagy az ő szülei nem birtak nekünk megadni..Azt mondta mindenféleképen megtartja..vagy velem vagy nélkülem.. Ha elhagyom az a pici akkor is az enyém...nekem van szakmám neki is..most éretségizik van még 1 éve én meg még el sem kezdtem az éretségit :/ félek attól hogy valamit nem birok neki vagy a picinek megadni amire vágyik😔 Az abortusz csak vég ötlet:c ő szívbeteg veszélyeztetett terhes lenne...és amugy a külseje nem izgat,hogy megváltozik...attol ugyan az az ember akkibe beleszerettem.
2017. márc. 14. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!