Láttok Valamit a teszten?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom hanyadik dpo-n vagyok, ma reggel csináltam a tesztet 30-31-32 naposak a ciklusaim. A 13. a 15. és a 18. napon voltunk együtt. Tudom még kicsit korai volt a teszt de érdekelne ti láttok e valamit rajta.
2017. febr. 16. 14:43
1/15 anonim válasza:
Ez még negatív. De talán nem reménytelen, mert mintha iszonyat halványan lenne ott valami.
Pár nap múlva én tesztelnék újra, mert te is tudod, hogy ez korai volt!
2/15 anonim válasza:
Kérdés, hogy hányadik napon tartasz? Mert ha a 20. napon, akkor korai a teszt, egyébként szerintem negatív.
3/15 A kérdező kommentje:
Jah igen az lemaradt a 27. napon vagyok
2017. febr. 16. 14:55
4/15 anonim válasza:
2. vagyok, szerintem korai a teszt, várj pár napot. :)
6/15 anonim válasza:
Irtó halványan látszik valami. Ismételj néhány nap múlva!
7/15 anonim válasza:
Könyörgöm...várjátok már meg amíg késik. Aztán ha még akkor sem egyértelmű, akkor pakoljátok fel a képeket. Ez így full negatív. Legyen mar kis türelmetek!
8/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Vesstek meg érte tudom hogy korai de türelmetlen tipus vagyok és kész :)Azért megköszönöm ha valaki megnézné a mait :)
2017. febr. 17. 08:44
9/15 anonim válasza:
Egy nagyon halovány másodikat látok ott... érdemes ismételni 2 nap múlva. :)
10/15 anonim válasza:
Szerintem baba van a dologban 😊29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!