1/9 anonim válasza:
Igen de nembiztos h az amire gondolunk.
Sztem par napot varj.
Gondolom meg nem kesik
2/9 anonim válasza:
Szerintem is még ez bizonytalan. Tesztelj újra pár nap múlva.
3/9 anonim válasza:
Ha nem hivod fel ra a figyelmem fel sem tunik. Lehet, hogy van ott valami. En holnap is csinalnek egyet!
4/9 A kérdező kommentje:
Holnap kellene megjönnie,de 14 nappal ezelőtt volt egy kis ovus vérzésem.A felső teszt egyébként tegnap reggel készült az alsó meg most...én se élem bele magamat mert elég hihetetlen lenne..na de majd kiderül :)
2016. júl. 14. 19:38
5/9 anonim válasza:
Holnap elso vizeletbol meg egyet!!!
6/9 A kérdező kommentje:
2016. júl. 14. 20:27
7/9 anonim válasza:
én is látom, de ne éld bele magad még. drukkolok.
9/9 anonim válasza:
Én valamit mintha látnék.. egyébként nem akarlak elkeseríteni de nekem is volt már több ilyen es ettől kicsit erősebb 2.csíkom és mégsem voltam terhes. :/ de nagyon drukkolok aztan írd meg mi lett végül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!