Lattok rajta valamit? Vagy oda kepzelem?! Amugy mar 2 hete kesik cicieim fajnak mindig megjon erzes tegnap ahogy futodtem es kimostam magam barnas nyalka volt azrlott voltunk egyutt a ferjemmel Azota semmi
2017. márc. 13. 13:28
11/13 anonim válasza:
Sajnos nagyon ritka, ha két hét késés után nincs legalább halvány de határozott pozi teszt. Majdnem mensinél kellett volna legyen az ovud ami azt jelenti, hogy jó hosszú ciklusod lett volna. Akkor talán lehetséges lenne, hogy még negatív. Én nem bíznék babában, persze szíved joga, de én egy forintot sem tennék rá. 7 évig vártunk mi is a kis csodánkra, minden ciklusban teszteltem többször is, tudom milyen reménykedni és ráképzelni a tesztekre a második csíkocskát :(
Én azt mondom itt most sajnos nincs baba. De nyilván nem látok a jövőbe és beléd sem, majd a doki segít megfejteni, mi a gond.
Mielőbbi babásodást kívánok és jó egészséget.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso valaszolo
Mar en sem remenykedem😣
2017. márc. 13. 21:33
13/13 anonim válasza:
Én az első képen látok halványan csíkot!!kérlek majd írd meg hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!