Más is van így, ahogy én a férjemmel? Bővebben lent.
Nekem hálistennek nem ilyen,viszont barátnőm így járt az élettársával.
Ahogy ő mondta: "Azthitte csak megcsinálni kell, majd magától felnevelődik"
Üljetek le és bezséljétek meg mert ez így nem kóser.A gyerek nem csak a tiéd,hanem az övé is.
ugyanilyen az én férjem is dettó. Szerintem nincs elég önbizalma és azt hiszi nem tud mit kezdeni a gyerekkel. Én nem lustaságot inkább félelmet érzek nála. De amikor legyőzi ezt akkor nincs gond. De nem könnyű meggyőznöm, hgy igenis vele is el vannak a gyerekek, vele is elalszanak stb Van hogy meg kell mondanom neki mit csináljon velük. (pl autózzatok, építsetek a legoval stb)
De vam amit nem igen csinál meg még így sem.
Sajnos az első gyereknél nálunk is ez volt a helyzez.Én nem akartam még kisbabát (a korom,a főiskola,a kapcsolat "fiatalsága" miatt).
A férjemmel madarat lehetett volna fogatni főleg hogy megtudtuk kisfiúnk lesz.A terheségem alatt mintaapa volt,de miután megszületett a kicsi és nem ő volt az első,eltávolodott tőlűnk.Egyre többet dolgozott és bár azt mondta értünk teszi,csak nem akart velünk lenni.Kisfiam vesetágulattal született(hála az égnek kinőtte:))és elég gyakran sírt.
Akart még babát,de én hajthatatlan voltam.szétment a kapcsolatunk de csak 2 hónapra,szerencsére.Eltelt azóta 6 év,6 hónapja megszületett a pici lányunk és azóta megfordult vele a világ.Fürdet,etet,pelenkázik és érezteti,hogy szert.Mindhármunkat.
Anyukám szerint fel kellett nőnie az apasághoz.Nem tudom ez mennyire igaz,csak remélem így marad.
Ne csügedj mert a rossz után csak jó jöhet.Tudom hogy közhely de én már hiszek ebben.
Nekem egyszer sem jutott eszembe hogy apa altassa inkább sokat játszanak együtt olyankor magukra hagyom !
most 11 hónapos a fiam
intha csak én írtam volna...
Bár én nem kérek tőle altatást, stb, csak annyit, hogy ugyan már játszon vele, amíg készítek vacsit, vagy amíg lezuhanyzom. De persze a baba játszana, és nem magában, de ezt nem érti meg, és inkább rajtvényt fejt, vagy számítógépezik, vagy valami, a gyereket meg hagyja egyedül játszani... És kb 20 percig még csak csak elvan, de utána elkezd nyöszörögni, aztán ordítani.... akkor persze tiszta ideg, hogy miért... És nem érti meg hogy játszon vele....
Hozzáteszem én még vártam volna a babával, ő erősködött, de persze most csak az enyém abab....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!