Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esem teherbe? :' (

Miért nem esem teherbe? :' (

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk házasok,és nem jön a baba. Tudom,kb még egyszer ennyi idő kell,hogy az ember egyáltalán kétségbeeshessen,de én már most abban vagyok.

Férjemmel minden oké,én tavaly tetettem magam rendbe nőgyógyászatilag. Hipofizis adenomám és pajzsmirigy alulműködésem van,de az endokrinológus szerint nyugodtan essek teherbe,nem látja akadályát. Kösz,de nem megy. Azt ő sem érti,hogy miért. Csak a pajzsmirigyre szedek gyógyszert.

Ma is negatívat teszteltem,aztán meg is jött délelőtt. Férjemmel majdnem sírtunk.

2017. márc. 9. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:

fél év semmi.

gondolom már rá is vagytok stresszelve.

hova siettek?

2017. márc. 9. 14:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem sietünk,csak szeretnénk. Férjem lassan 33,én 32... Nem mondhatni,hogy elkapkodtuk a családalapítást.
2017. márc. 9. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi akadálya a teherbeesésnek, viszont befolyásolhatja a teherbeesést, az alulműködést. Fél év miatt pedig ne stresszeljetek, ha minden rendben van veletek.

Elég esélyes, hogy ezért nem sikerül, mert ezen stresszeltek. Legyetek akkor együtt amikor jól esik, és próbáljatok nem rástresszelni, mert akkor biztos, hogy nem fog jönni, még egy év után sem.

2017. márc. 9. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Elvezzetek, hogy friss hazasok vagytok, majd jon a gyerek is.
2017. márc. 9. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Megértelek, fél év sikertelen próbálkozás után én is hasonlóan éreztem. Aztán a következő hónapban már terhes voltam...
2017. márc. 9. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagy vizsgálva inzulinrezisztenciára is? Nincs PCOS-ed?
2017. márc. 9. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Én megértelek, hónapról hónapra egyre nehezebben viseltem a sikertelenséget. És mi fél év után elkezdtük a kivizsgálásokat, és milyen jól tettük, 2 hét múlva indul az első lombikunk. Szerintem ti is kezdjétek el a vizsgálatokat, hiszen ha minden rendben, legalább megnyugodtak, ha pedig baj van, legalább időben kiderül, és nem mennek a hónapok feleslegesen.
2017. márc. 9. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is megértem, hiába "csak" félév. Utoljára mi?yen tsh értékeid votak? Csak mert annyi orvos mondja, hogy ok, miközben a másik szerint mégsem ok...
2017. márc. 9. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
ha hipofízis adeomád van, akkor a prolaktin értlked az egekben lehet. Tudom, mert én is ebben a cipőben járok, de én szedek rá gyógyszert. Nem értem neked miért nem írták fel, mert a magas prolaktin szint terméketlenséghez vezet.
2017. márc. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!