Pcos jellegű ováriumokkal a teherbeesés lehetséges? Ez mekkora gond? 26n
Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 15:00
1/14 anonim válasza:
Ha egyáltalán nincs peteérés, akkor nem lesz baba. Ha néha-néha van, akkor nagyon nagy mázli kell hozzá, hogy pont elkapjátok és baba is legyen belőle.
Keress endokrinológust és kezeljétek a problémát, ez nem oldódik meg magától.
2/14 A kérdező kommentje:
Èn úgy gondolom van peteérésem.De hosszú a ciklusom 42 nap.De nincs elviselhetetlen görcseim.Akkor ha van peteérésem teherbe eshetek?Ultrahangos cikluskövetés első körbe megfelelő lehet hogy megnèzzük a peteèrést?Köszi a választ.
2017. márc. 8. 15:17
3/14 anonim válasza:
Első körben hormonvizsgálatot csináltass.
4/14 anonim válasza:
35. nap fölötti ciklusnál erősen kérdéses a peteérés megléte, a PCO-s ovárium is erre utal. Azt javaslom, kezdj el hőgörbét vezetni, az nagyon sokat elárul. Plusz így tudod, hogy mikor kell megcsináltatni a "21. napi" vérvételt - egy héttel ovu után kell. De az ultrahangos követés is jó.
5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon elvagyok keseredve,rettegek hogy nem lehet babám.
2017. márc. 8. 15:58
6/14 anonim válasza:
Nem kell elkeseredni, rengetegen vagyunk így, többek között én is. Voltam már ikerterhes (sajnos ők nem maradtak velünk), van egy kisfiunk és már dolgozunk a kistesón. Pedig nekem még 42 napos ciklusom se volt korábban.
7/14 anonim válasza:
Én is 26 éves vagyok. Nekem "csak" a bal oldalon van.
Ez az első próbálkozós hónapunk.
Tavaly, amikor kiderült, akkor elkezdtem sportolni, és az 39-40 napos ciklusom lecsökkent 33 naposra.
Ha van rajtad súlyfelesleg, akkor kezdj el mozogni, csodákat tesz :)
Szurkolok, h mihamarabb összejöjjön.
8/14 A kérdező kommentje:
Nincs rajtam súlyfelesleg inkább híznom kéne.Remènytelen vagyok azt se tudom hol kezdjem.Köszönöm nektek.
2017. márc. 8. 16:26
9/14 anonim válasza:
Elkezdtétek a babaprojektet? Ne izgulj előre :) Lehet elsőre összejön.
Vitaminokat szedsz?
Nekem a nőgyógyászom a D-vitamint, és a folsavat mondta, hogy szedjem :)
10/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babádhoz,neked meg szorítok :)
2017. márc. 8. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!