Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A mensim rendszertelen 9. vagy 25.-re lett volna esedékes és egy hete pecséteső pár percig taró vérzésem volt. Azóta előfordul szédülés hányinger de nem reggel hanem nap közben. Feltünően hisztis vagyok és enyhe szúró érzés van az alhasamnál néha. Ma reggel teszteltem az x epil 2 babyvel de negatív lett mind a kettő. A teszt rossz vagy csak meg fog jönni?2016. dec. 28. 17:47
1/6 A kérdező kommentje:
Valaki pls :(
2016. dec. 28. 18:32
3/6 A kérdező kommentje:
Nem rendszeres a menstruációm és átlagosan 9.-én vagy 25-én szokott megjönni
2016. dec. 28. 18:38
5/6 A kérdező kommentje:
A legrövidebb 18. De az is változó. A dokim irt fel fogamzásgátlót hogy helyre jöjjön de nem szedem mert tervezzük a babát.
2016. dec. 28. 18:44
6/6 A kérdező kommentje:
Szerinted késöb is teszteljek vagy menjek egyből orvoshoz?
2016. dec. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!