Terhes Vagyok? Vagy csak simán késik?
Boldog karácsonyt nektek! ;)
Ha már felvetődik a gyanú, hogy lehetsz-e terhes, akkor simán lehetsz.
Sok sikert jövőre a megfelelő babafotós kiválasztásához, a gyerekek hozzák ám a lájkokat karácsonykor.
Az előváladék miatt simán elképzelhető hogy terhes vagy, de ha most nagyon ráparáztál a dologra lehetséges hogy a stressz miatt késik, főleg ha amúgy is szokása. Neked kell tudnod mennyire jellemző, hogy így befolyásolja a stressz a ciklusod, nekem lazán csúszott már ilyen miatt 2 hetet, más meg órát igazíthat hozzá.
Vannak tesztek amik 1 héttel a megtermékenyítés után kimutatják a terhességet, szóval ha lassan egy hetet késik és gondolom nem pont 21.-én csináltátok utoljára akkor már egy teszt kimutatja. De ha negatív is most egy hetet adnék a dolognak és újra ellenőrizném, biztos ami biztos. Ennyire korán nem a legmegbízhatóbb a teszt, de ha eltelt kb. 2 hét az utolsó szex óta és úgy is negatív akkor nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!