Lehetséges-e a teherbeesés?
Gyakorlatilag 2 hónapon belül 2 alkalommal nyomtad tele a szervezetedet hormonbombával. Mégis mit vársz?
Nem sírni kell, hanem normálisan védekezni, mert az mese, hogy ennyi gumi kiszakad.
Hogy lehet annyit bénázni, hogy ilyen rövid idő alatt 2-szer is kiszakad a gumi? De most komolyan, ez már vicc. És havi szinten terheled a szervezeted hormon-bombákkal, és csodálkozol, hogy össze-vissza jön meg.
Igen, elképzelhető, sőt valószínű, hogy a gyógyszerek megzavarják a hormon-háztartásod.
De a helyetekben elgondolkodnék más fajta védekezési módszeren, (pl. rendes fogamzásgátló tabit szedhetnél).
Hát nem tudom, nekem egyszer volt dolgom 72 órással, és nekem utána 1-2 nappal megjött (a tablettától).
Holnapután reggel érdemes tesztelned, előbb nem, mert nem telt el a 2 hét.
En egyetertek,az elso valaszoloval!:D amugy meg igen,nagyon ostoba vagy! Vedekezni kell normalisan,megfelelo meretu kondomot kell venni,es rendeltetesszeruen hasznalni,akkor tuti nem.szakad ki,a tobbi csak rizsa,mert itt mar lassan " mindenki vedekezes mellett esik teherbe":D egyebkent meg,igen,lehet a pirulaktol is,de az is lehet,hogy bekaptad a legyet,mivel a kondom kiszakadt ketszer is xd es a megszakitasos modszer nem modszer mellesleg.Menj orvoshoz,es o majd megmondja! Egyebkent,nem erdemes fogamzasgatloval gyotorni a szervezeted, tavaly 10-8 no esett teherbe fogamzasgatlo szedese mellett a felmeresek szerint,ami vicc:D
Jobb az ovszer,persze azoknak,akik tudjak is normaisan hasznalni:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!