Nem tudom mi történik. Terhesség?! A jelek eddig egyértelműek voltak, csináltam ma egy tesztet (negatív lett), nagyon elbizonytalanított. Akkor most mi történik?!
Távkapcsolatban élünk.
Decemberben meglátogattam 07-21 között a barátomat. 05-10 között megvolt, 11-20 között mindennap nagyjából 2szer voltunk együtt. 15-16 körül kicsit véreztem de csak egy napos volt.
1-jén kellett volna megjönnie, max 4-6 napot szokott késni, ma már 12 napja.
1 hete vettem észre"tüneteket".
-mell fájás, érzékeny érintésre,de csak az egyik, viszont meg is nőttek picit
-hányinger
-37-37.5 körüli hőemelkedés 4 napon keresztül mostmar 36.5 mindig
-tüsszögés,büfi,puki
-napi 5x kell ürítenem, pedig eddig 2naponta 1x volt
-Kiütések a fejemen,mellkasomon.. Soha életemben nem voltak eddig.
-4-5 napja görcsöl a hasam és a méhen..
-derék fájás
-Egész nap alszom és így is fáradt vagyok.
Ha 28 napos a ciklusod akkor sok esély van, ha 31-32 naposak, akkor nagyon pici az esély... Viszont ennyi és ilyen tünetek csak akkor lennének, ha már a teszt is mutatná... de láttunk már furcsa dolgokat, pár nap múlva tesztelj, ha megint negatív és mensi sehol akkor irány a doki. De, ha jól számolom, akkor már rég meg kellett volna jönnie, és ennyi késésnél azért ilyen tünetek mellett már lett volna pozi a teszt..
Azért drukkolok!
11 hkm
A tüneteid nagyrésze inkább valami gastroenterális fertőzésre utalnak.
Ha nem jón meg, akkor menj el nőhyógyászhoz. Addig is egy kis normafloort szedjél, helyreteszi a bélrendszeredet.
Tegnap voltam orvosnál, azt mondta teljesen normális hogy megváltozott az emésztésem és terhesség alatt mindenkinél előfordulhatnak nem kívánt szelek.
Levettek 7 üvegcse vért,vizeletet is adtam úgyhogy már csak az eredményt
Ennyi idő elteltével, doki már látott volna petezsákot :S Vagy nem volt UH?
Azért még drukkolok, majd írd meg mi lett :)
Amúgy a tüneteid csak akkor babás tünetek, ha már 6 hetes terhes vagy, mert ezek akkor jönnek elő. Korai terhességhez ez nagyon sok tünet, nem szokott, csak egy kettő előfordulni.
Hajrá azért :)
Nem ertem, ha tegnap voltál orvosnál, akkor ma minek érdeklődsz a Gy.k-n?
Várd meg az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!