Ha ovuláció környékén mindennap együtt vagyunk, az baj?
Figyelt kérdés
tegnap pozitív volt az ovu tesztem,egyforma erős két csíkkal és együtt voltunk délelött. Ma megint pozi de ma erősebb a 2.csík mint a kontroll,tehát ma éjjel lesz ovum valószinüleg. ha ma is együtt lennénk az baj? mármint hogy igy lesz elég spermium,vagy nem lesz rossz a minősége? köszi aki válaszol2017. márc. 7. 08:49
1/3 anonim válasza:
ha párod rendben van nemgond , akkor nem árt a minden napos együttlét. tévhit h nemjó, akkor nem jó,ha gyengék a spermák. a clostisoknak(nekemis) minden napos együttlétek ajánlott a termékeny napokban.:) nekem tegnap mondta a doki h a tüszöm mérete alapján pár nap max és reped szval minden nap hajrázzunk. ma ovutesztelek.:)
2/3 anonim válasza:
Ha meg is termékenyülsz az a tegnap délelőttből fog létrejönni. 1 nap még kevés, hogy életképes spermiumok kerüljenek ki a mai együttlétből. Ettől Függetlenül ilyen tesztek ne akadályozzanak. Azt csináld amihez kedved van.
3/3 A kérdező kommentje:
igazából másfél nap mert tegtnap délelött voltunk meg ma este lennénk. persze nyilván akkor vagyunk együtt amikor jól esik,de így 8 hónap próbálkozás után azért próbáljuk ebben a 3-4napban igazítani az együttléteket az ovuhoz. nagyon jó lenne már összejönne,én voltam vizsgálaton,hormont is néztek meg peteérést is,velem elvileg minden ok. van már egy kislányunk ő 4éves és nagyon szeretnénk tesót :) Köszönöm a válaszaitokat ment a zöld jelecske :)
2017. márc. 7. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!