9 nap késés után mi lehet ha nem baba?
Figyelt kérdés
4 nap késésnél csináltam tesztet az negatív. Azóta nem csináltam. Mi lehet a baj ha nem baba van a dologban? Ez már azért elég sok idő. Van, hogy késik 3-4 napot de nem ennyit.2017. márc. 6. 19:18
11/13 anonim válasza:
Én úgy érzem,hogy nehezebbek a melleim, illetve normálisan kezdek enni, ezt azért írom, mert eddig naponta 2x ettem, nem voltam éhes, a munkám miatt ehhez szokott a szervezetem. Most meg kb ötször eszem naponta, mint egy normális ember :) régóta szedem a terhesvitamint, illetve az elmúlt napokban sok salátát eszem és gyümölcsöt is. Kávét igyekszem elhagyni. Ma reggel a teszt negatív lett. Bár a ciklusom 28-33 napos szokott lenni, össze vissza, ma van a 33.napom. Február 20-án volt peteérésem lh teszt alapján. Nagyon nagyon szeretnénk babát.
12/13 A kérdező kommentje:
Negatív lett a mai teszt is. Nem tudom mi lehet. Nagyon bíztam benne , hogy baba de így már tuti , h nem. Remélem nincs valami komolyabb bajom. Utolsó nagyon drukkolok neked. Majd írd meg, h mi lett :)
2017. márc. 7. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!