Tényleg "pofátlanság" új munkahelyen rövid időn belül (egy éven belül) teherbe esni?
Relatív.a probaidő is azért van h bárki meggondolhatja magát.
Amugy hogy terhességnél mit mampognak a munkáltatok, nem is értem. Szinte mindenz az EB áll.
Mivel egy munkáltato sem érzi pofátlanságnak valakit kirugni rövid időn belül, nem ertem a lepontot!@!@@#$
1
Ezt szerintem nem lehet igy kategorikusan kijelenteni, hogy igen vagy nem, mert sokmindentol fugg azert. De legfokeppen attol, hogy a baba mikor dont ugy, hogy jonni akar...ha 1 even belul teherbe esik valaki (nem tervezett terhesseg), akkor legyen miatta lelkiismeret furdalasa?
De pl az anyagi helyzet sem elhanyagolhato szempont, azert ne menjen el egy no dolgozni, ha tudja hogy babat szeretne, mert akkor pofatlansag ha hamar osszejon? Van akinek rogton sikerul, van akinek csak evek mulva, de addig meg elni kell valamibol, meg a gyereket is csak fel kene valamibol nevelni...
Mondom ezt ugy, hogy en 8 eve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, tobb mint 5 eve van parom (azota ferjem) es most varom az 1. babam (mi nem akartunk korabban, anyagi es eu dolgok miatt), es azert nekem is megfordul a fejemben,hogy vajon lesz-e hova visszamennem. Szoval ez sem garancia semmire...
A munkaktato egy kisebb cegnel sokszor azert tud rossz szemmel nezni az ilyesmire, de valoban ok valasztottak, es nyilvan tudtak, hogy egy nonek elobb utobb gyermeke lesz.
Ha szereti az ember a munkahelyet, es szeretne lojalis lenni, az szerintem mindket felnek lehet rossz. Foleg ha valaki nem foallasu anyuka szeretne lenni az elete hatralevo reszeben, hanem szeretne a munkaban is valamennyire kiteljesedni.
Egy multinal amugy szerintem sem szamit "pofatlansagnak", meg nem is nagyon erdekli oket, csak az sem biztos hogy visszavesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!