Ki (nem) várja a hétvége körülre 15,16-ra?
Tünetek, hogy alakul a görbétek?
Az enyém így néz ki.
Mitől lehetett ez a hőmérséklet esés?
A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után
A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
Mivel ez a jelenség mindig érdekel valakit, végeztem egy kis felmérést: kiértékeltem 100 terhes görbét és 100 görbét, amely a menstruációval végzödött. Arra figyeltem, hogy vajon a hömérséklet újra esik-e a ciklus második felének közepén (4-10 nappal a tüszörepedés után) és hogy ezzel egy idöben esetleg hüvelyi nyálka megfigyelhetö volt-e.
Az eredmény:
TERHES NEM TERHES
A hömérséklet leesett (esetleg nyálka megfigyelhetö) 56% 48%
A hömérséklet nem esett le 44% 52%
Amint megfigyelhetö, nincs arányos összefüggés a hömérséklet leesése (+nyálka) és a beágyazódás között.
...bocs az előbb szó nélkül elküldte a választ,szóval ezen az oldalon vannak
példagörbék: [link]
szia utolsó!én a gabrielt használtam.1 csomagban 7 db 3800.- nem a legolcsóbb de legalább működik hozzáteszem a 24 óránkénti tesztelés sztem nem elég én az ovu napján direkt csináltam reggel és este is ha az estit kihagyom másnapra már nem mutatott volna semmit.úgyhogy én javaslom hogy csináld te is így,ha te is érzed kb az ovudat akkor még jobb mert az én 29 napos pontos ciklusomhoz már a 9 . napon javasolta a teszt használatija hogy teszteljek el is kezdtem 4 napig negatív eredménnyel(nagyon halvány és nagyon lassan erősödő csík)-rossz érzés volt azt hittem sosem lesz erős piros 2 csíkom.
még 3-4 nap csiga lassúsággal múlik az idő .... ma jósteszteztem negatív,terhes teszt szintén negatív cicim feszül hasam görcsöl hát nem tudom
Szia tesztelni még nem teszteltem,ha nem jön meg akkor hétfőn csinálok egyet.A g [link]
örbém ilyen most:
szia
mi e a hő görbe?én erről semmit nem tudok
minden reggel méred a hődet?mivel?hol?
segítenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!