Lehetseges? 4. nap keses ma Es negativ teszt?! Letezik ilyen? Tobbi lent
Ma van a 4 nap h kesik
Es mar elore irom nem kepzelem be! Nem vagyok ra gorcsolve van mar gyerekem csak kistesot szeretnenk
Tuneteim:enyhe hanyinger,emelyges,
Szedules,mindjart megjon mar egy hete erzem szaladok wc re ugy erzem "csorog"
Persze nem csak folyasom van tejes attlatszo es picit nyulos
Kerlek ne sertegesetek kivagyok h nega a teszt es nem jon meg inkabb jonne mrg mar mint h kerdesek kozt alljak
Volt igy valaki?
Azt hozza teszem a mellem nem feszul csak ha megnyomom faj es lehet hihetetlen
De a kisfiam mar lassan egy eve nem cicizik de trgnap elott megnxomtam es egy pici sargas le jott ki
Tegnap mar nem jott ma megint
De csak ha mrgnyomom egy csepp
De csak egyszer
Lehet valami betegseg???
Akkor szerinted remenykedjek vagy ne??
Neked voltak tuneteid??
Dehat pe elott votam orvosnal es 8-14 ig volt pete eresem allitolag
Ebben a honapban 2naponta voltunk egyutt
Magas prolaktin szint okozhatja a mellproblémát, de ez akadályozza a terhességet is, ha jól tudom.
Hányinger, szédülés stb. simán lehet vírustól vagy időjárás-változástól. Ilyen korán nem szoktak tünetek lenni.
+ Negatív a teszted...
De ha nagyon úgy érzed, 1 hét múlva csinálj még egy tesztet, ha addig nem jön meg.
4 nap keses nem sok. Siman megjohet egy het kesessel is, de ha keson volt peteeres meg terhesseg is lehet.
Tunetekre nem szabad adni, ilyenkor meg plane nem amikor tel vege-tavasz eleje van, a szervezet kifaradt, energia nulla, idojaras naprol napra tok mas, ilyenkor teljesen normalis mindenfajta rosszullet nemcsak virus miatt.
Kedves valaszolo
Most nagyon megilyedtem ettol a prolaktin tematol es ha tenleg az all a háterben?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!