Lehetséges már a hányinger?
Nezd, ha pozitiv a teszted akkor terhes vagy, pont. Hogy mi lesz, azt senki nem fogja tudni garantalni. Es felesleges tesztelgetni hogy erosodik-e....nekem erosodott, aztan megis elveteltem par hetesen, mostani terhessegemnel meg nem csinaltam tobb tesztet csak1 db halvanyat esmar 14 hetes vagyok.
Ne pisilgess tesztekre, orulj hog pozitiv es foglalj idopontot a dokinal :) Jo egeszseget!
Gondold vegig, mennyire realis a kerdesed: "Terhes vagyok, szerintetek megmarad vagy megjon?" Erre varsz valaszt? Senki nem lat beled, legy pozitiv es orulj a pozi tesztnek!
Ja, lehet hanyingered, mar ilyenkor is.
2 naponta voltunk együtt, szóval ez belőhetetlen...
Azt hiszem félreérthető voltam, arra lettem volna kíváncsi hogy a nagyon halvány az utalhat terhességre vagy csak kémiainak a jele? Ilyenkor erősebbnek kellene-e már lennie a tüneteim alapján?
Erre sincs valasz, nekem halvany tesztbol baba lett, tegnap itt irt egy lany hogy miert vezelt el par hetesen amikor full vastag eros csikja lett?
A teszt nem hcg szintet mer es a terhesseg egeszseges voltat sem kepes megmondani.
Ugy kell hozzaallni, hogy igen, terhes vagy, dokinal idopont, aztan varni hogy novekedjen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!