25. -re nem várom. Tegnap este hasmenésem volt 1X ma reggel rettenetes hányinger ez lehet már baba?
Hányinger lehet ilyen korán, és nekem épp hasmenés is volt abban az időben , de azt nem vettem jelnek. Még szinte tesztelni is korai. Nekem két napja késett, akkor kimutatta.
Tesztelj hamarosan! Talán látszik..de orvoshoz még nagyon korai menni.
A hasmenés NEM terhestünet, a hányinger is ilyentájt azért van, mert szeretnéd, hogy legyen. Amíg nem késik, minden tünet 50-50%-ban lehet terhességi és premens tünet ezért nem érdemes jelentőséget tulajdonítani neki. Tudom, hogy nehéz! Én is nehezen állom meg... De nem szabad.
Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj pár nap múlva!
Inkabb virus. A terhesseggel a szorulas jar inkabb egyutt.
Hagyd a jeleket amugyis mert ertelmetlen, a premens es koraterhes tunetek egyreszt szinte megegyeznek, masreszt a menzeszt nagyon nem varo nok igen nagy szazaleka csomo tunetet produkal, van aki meg hanyast is...illetve eleg sokan tobbnapos kesest. Nagyon nem jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!