Terhesség korai időszakában hányinger?
Figyelt kérdés
Milyen jellegű a hányingeretek, meddig tart egy "roham", mi csillapítja? Ilyesmi reszlete2017. márc. 2. 21:46
1/7 A kérdező kommentje:
* ilyesmi részletekre lennék kíváncsi (véletlenül előbb küldte el)
2017. márc. 2. 21:47
2/7 anonim válasza:
Nekem nem csak hányingerem volt,hánytam is. Mint egy véget nem érő macskajaj. Egész álló nap néha éjszaka is hánytam a 14.hétig. Leginkább semmi nem használt,nagyon ritkán a jéghideg kóla. Szinte végigvegetáltam azokat a heteket,az ágyból alig bírtam a WC-ig elkúszni,néha kevés ropi vagy keksz mearadt bennem. 34hkm
4/7 anonim válasza:
Nekem olyan buszos-émelygős szerű hányingerem volt, kb napi 3szor 1-1 órát a 7-11 hét között. Nem hánytam. Nekem a gyömbér segített. Meg a víz kortyolás, fejem kicsit felemeltem, orromon vettem nyugodtan lassan a levegőt.
5/7 anonim válasza:
Dettó, mint a második válaszoló. Annyit hánytam, hogy pár nap alatt 6 kiló mínusz, ami elég durva az eredeti 174 cm/58 kg testemet tekintve. A WCig néha el sem értem, mert közben elsötétült minden, ha sétálni próbáltam. Mindig volt egy-egy valami ami nagyjából bennem maradt- hol a hideg kóla, hol hideg gyömbér, hol sima víz és kevés keksz. Bújtam a netet, hogy megtaláljam a csodaszert ez ellen, de rá kellett jönnöm, hogy ezen csak az idő segít. Most 14hetes vagyok, ma már hánytam, viszont napközben tudok enni. Igaz távol áll a változatos étrendtől, mert továbbra sem csúszik akármi. Most pl egy hete májkrémes zsemlén élek... (ha ezen kívül akarok enni, akkor azzal kockáztatok, általában kijön belőlem, ami újítás)
6/7 anonim válasza:
Az egyik gyereknél a 6-13. hétig volt folyamatosan hányingerem és csak a sima sós chipset bírtam megenni. A másiknál az 5-24. hétig volt hányingerem, de csak 2-3 naponta hullámokban és a kolbász volt a fő ételem :) Mindkettőnél gyakran kellett keveset ennem, különben rosszabb volt.
7/7 anonim válasza:
A 16. hétig volt folyamatos hányingerem egész nap, és minden este hánytam is legalább kétszer. Este 8-kor már kidőltem. Nem is tudom igy visszagondolva, hogy tudtam dolgozni meg egyáltalán létezni...A mentatea segített kicsit, és a Rennie tabletta lekötötte a rengeteg savamat, igy a hányinger is fokozatosan enyhült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!