Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség korai időszakában...

Terhesség korai időszakában hányinger?

Figyelt kérdés
Milyen jellegű a hányingeretek, meddig tart egy "roham", mi csillapítja? Ilyesmi reszlete
2017. márc. 2. 21:46
 1/7 A kérdező kommentje:
* ilyesmi részletekre lennék kíváncsi (véletlenül előbb küldte el)
2017. márc. 2. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem csak hányingerem volt,hánytam is. Mint egy véget nem érő macskajaj. Egész álló nap néha éjszaka is hánytam a 14.hétig. Leginkább semmi nem használt,nagyon ritkán a jéghideg kóla. Szinte végigvegetáltam azokat a heteket,az ágyból alig bírtam a WC-ig elkúszni,néha kevés ropi vagy keksz mearadt bennem. 34hkm
2017. márc. 2. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
*megmaradt
2017. márc. 2. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan buszos-émelygős szerű hányingerem volt, kb napi 3szor 1-1 órát a 7-11 hét között. Nem hánytam. Nekem a gyömbér segített. Meg a víz kortyolás, fejem kicsit felemeltem, orromon vettem nyugodtan lassan a levegőt.
2017. márc. 2. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Dettó, mint a második válaszoló. Annyit hánytam, hogy pár nap alatt 6 kiló mínusz, ami elég durva az eredeti 174 cm/58 kg testemet tekintve. A WCig néha el sem értem, mert közben elsötétült minden, ha sétálni próbáltam. Mindig volt egy-egy valami ami nagyjából bennem maradt- hol a hideg kóla, hol hideg gyömbér, hol sima víz és kevés keksz. Bújtam a netet, hogy megtaláljam a csodaszert ez ellen, de rá kellett jönnöm, hogy ezen csak az idő segít. Most 14hetes vagyok, ma már hánytam, viszont napközben tudok enni. Igaz távol áll a változatos étrendtől, mert továbbra sem csúszik akármi. Most pl egy hete májkrémes zsemlén élek... (ha ezen kívül akarok enni, akkor azzal kockáztatok, általában kijön belőlem, ami újítás)
2017. márc. 3. 07:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egyik gyereknél a 6-13. hétig volt folyamatosan hányingerem és csak a sima sós chipset bírtam megenni. A másiknál az 5-24. hétig volt hányingerem, de csak 2-3 naponta hullámokban és a kolbász volt a fő ételem :) Mindkettőnél gyakran kellett keveset ennem, különben rosszabb volt.
2017. márc. 3. 07:26
 7/7 anonim ***** válasza:
A 16. hétig volt folyamatos hányingerem egész nap, és minden este hánytam is legalább kétszer. Este 8-kor már kidőltem. Nem is tudom igy visszagondolva, hogy tudtam dolgozni meg egyáltalán létezni...A mentatea segített kicsit, és a Rennie tabletta lekötötte a rengeteg savamat, igy a hányinger is fokozatosan enyhült.
2017. márc. 3. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!