Gabriel teszt? Becsapos
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy időn tul pozívá változik.
De mièrt rozsaszin akkor?
2017. márc. 4. 06:15
1/9 anonim válasza:
Szia nem tudsz képet fel rakni? Mennyi idő után jelent meg a csík ?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert meg csináltam mondvá ugyis nega lesz kb egyórára rá nèztem oda,tesztet ki dobtam mert gondolom időn tul negának kell nèzni.
Csak azèrt csak bennem van mèrt volt rozsaazin ès ugyanojan azèles mint,a control,párom is láta nem kellet nagyon nèzni.
2017. márc. 4. 06:47
3/9 anonim válasza:
Nem vártad ki az 5 percet sem? Mert akkor nem tudhatod mikor jött ki rajta a csík
4/9 A kérdező kommentje:
Ja ès nem első pisiböl kb 5- dik nem birtam ellen állni a tesztnek.:)
2017. márc. 4. 06:51
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vártam meg csak meg csináltam ès otthagytam.
2017. márc. 4. 06:51
6/9 A kérdező kommentje:
Menzeszt ne kèrdezètek,valami most össze visza van január31 voltam dokinál,nem talál cisztát se semmit.
Jövöhèten megyek vissza adig meg tesztelgetni kell pedig kaptam norcolutot is de hát hiába.
2017. márc. 4. 06:55
7/9 A kérdező kommentje:
Ja ès aszt elfelejtetem hogy feb1 teszteltem a gyogyszer,szedèse elött ugyan igy gabrielel de azon órák mulvase volt semmi halvány csík.
2017. márc. 4. 06:58
8/9 anonim válasza:
Akkor csinálj még egyet és legalább az első 5 percet várd meg. :)
9/9 anonim válasza:
Sajnos romlott a minösége,idön belül mindig megjelent rajta halvànyan a 2 ik csikocska.Ès nem voltam terhes,mèg kèmiai terhesség sem lehett mert kidült nem volt ovuláciom.Gabtielnèl szerintem az a biztos ha jo erös a tesztcsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!