Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapós szerelmi teszt?
Figyelt kérdés
Régebben volt egy ilyen link, mindenkinek saját, amit ha ismerőseid kitöltöttek, azt hitték, hogy szerelmi teszt, de igazából te kaptad meg a neveket. Emlékeztek? Mi volt ez?2010. okt. 25. 12:32
1/20 A kérdező kommentje:
Ez kicsit érdekesre sikerült:-) Tehát, volt egy link, amit kaptál az ismerősödtől. Ha rámentél, kiírta, hogy írj be három nevet, akiket szeretsz/tetszenek, és kiszámolja, mennyi az esélyed náluk. Ez után kiírta, hogy ez igazából csak egy kis vicc volt, és az ismerősöd most megkapta ezeket a neveket:-)
2010. okt. 25. 12:36
2/20 anonim válasza:
Szerintem erre gondolsz, nemde? [link]
3/20 A kérdező kommentje:
igen, köszi:-)
2010. okt. 25. 12:40
4/20 anonim válasza:
ezért minimum be lehetne perelni az oldal fenntartóját megtévesztésért
remélem minél előbb megteszi valaki
5/20 A kérdező kommentje:
A "lássuk az eredményt" gombra kattintva elfogadod azt a tényt,
hogy az itt megadott adatokat harmadik személynek is kiszolgáltatjuk.
Senki ne vegye komolyan az eredményt!
le van írva....
2010. okt. 25. 12:57
7/20 anonim válasza:
Beperelni megtévesztésért? Hát nem tudom, ha valaki garantált mennybemenetelt ígér egy oldalon, ha kitöltesz egy kérdőívet, akkor azt is elhiszed? Nevek alapján ugyanis lehetetlen megmondani, hogy ki szerelmes beléd. Ezzel max. egy 10 évest lehetne megtéveszteni.
8/20 anonim válasza:
attól ez még megtévesztés
lenne, ha nem írnák ki azt a nyavalyás mondatot
erkölcsileg így is az
9/20 anonim válasza:
Hát elég hülyeség, de tény h. aki anniyra komolyan veszi azt erkölcsileg bánthatja a dolog.De aki csak hülyől...Bár még annak is szánalmas.
10/20 anonim válasza:
Ezt kipróbáltam, sztem vicces, főleg hogy én ilyeneket úgy csinálok meg hogy először olyan neveket írok be akiket nem ismerek, aztán ha jó akkor kitöltöm olyanokkal, akik tényleg tetszenek. javaslom ti is ezt tegyétek, ha nem akarjátok, hogy adataitok kiszivárogjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!