Fejfájás lehet terhességre utaló jel?
Holnapra nem várom, szurkál a mellem, és néha vissza vissza jár a hasfájás, de ugye ezek ilyenkor normálisak lehetnek...
Viszont erősebbek a szagok, már második napja visszatér a fejfájásom, evés után furcsa émelygés vagy inkább undor fog el, és a kézizmaim létezését is erősen érzem, valamint magas a pulzusom (kisfiammal is ez volt az első jel csak akkor még nem tudtam hogy ez jel, egyébként magas vérnyomásos vagyok)
Szerintetek holnap első pisiből érdemes tesztelni?
Ha már voltál terhes igazán nem értem ezt a bárgyú kérdést.
"kézizmaim létezésének érzése" ilyen hülyeséget még első terhesek se képzelnek be maguknak tünetként.
Ha kimarad a menzeszed,akkor már tesztelhetsz.
Ha megjonne de nem jon, teszt. A tunetek nem mervadoak.
Fejfajas meg marcius elejen minden masodik embert erint, nalunk egesz csaladnak leszakad a feje avaltozekony idojarastol.
Amiket leírtál nekem mind van menstruáció előtt/alatt.
És mivel minden terhesség más, ezért csak a pozitív teszt lehet biztos jele a terhességnek.
Miert hiszi itt minden masodik no.magat terhesnek,egy egyszeru fej-has,vagy akarmilyen fajdalomtol?
Nekunk is faj a fejunk a parommal,idojras miatt van,keves folyadek,illetve a magasvernyomasosoknak surubben faj a fejuk. Es a "vissza-visszatero"hasfajdalom stb.siman lehetnek a PMS tunetei is. Nekem is szoktak lenni,nagyon eros gorcsok,derekfajas,mellfestules,soz meg szagerzekenyseg is menzi elott aztan verzek mint a fene majd vagy egy hetig.
Köszönöm!
Reggel pozitívat teszteltem.
Gratulálok kedves kérdező! :) Boldog babavárást! :)
Pár napja én is úgy érzem, mintha magasabb lenne a pulzusom. Ha jól számoltam, akkor az esetleges beágyazódás körül volt hasmenésem 1 napig (de nem fájt a hasam), azóta leszakad a derekam (már 5. napja). Azóta kávét sem iszom (napi 2-3 főzöttet ittam) mégsem fáj a hiányától a fejem. Viszont beköszöntött 2 napja az éjszakai izzadás. Utóbbi nálam mezeszt szokott jelezni. A hányingerre sem adok, mert ez is belefér a PMS-be. Szóval várok türelmetlenül és reménykedem, hogy nem jön meg a héten (és még legalább 9 hónapig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!