Korai tesztelni? Elég fura a ciklusom.
Figyelt kérdés
Röviden.Jan.18.-án volt meg.Vasárnap óta fáj a cicim.Tegnap óta egésznap hányingerem van.Úgy tűnhet hogy késik de nem mert így 42napra szokott megjönni.35napos a ciklusom de kiszokott tolodni 42napra.Létezhet hogy ez terhességre utalna? Tesztelek reggel.Addig is a véleményetekre lennék kiváncsi.2017. márc. 1. 16:32
11/12 anonim válasza:
Mèg lehet terhesseg cask nem mindegy h hany napos a ciklusod. Ha negyven valahany akkor csak kb 7-9napja lehett ovud. Sztem amig nem jon meg van esèly. Tesztelt egyet hetvegen is valamikor
12/12 A kérdező kommentje:
Ha a 42napot számolom akkor megkène jönnie.De már megesett hogy 52nap lett belőle más miatt.Most fura dolog törtènt tüsszentettem és éreztem hogy valami kifolyt.Megnèztem fehèr folyás volt hülyèn hangzik de így nem jártam.Esetleg ti tudtok erről valami tapasztalatot?
2017. márc. 2. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!