Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor erdemes tesztelni ha a...

Mikor erdemes tesztelni ha a ciklusom hossza mindig mas?

Figyelt kérdés
Legutobbi ciklusom 25napos volt, elotte 30 napos a stressz miatt. Amugy mindig 26-29 nap kozott mozog.
2014. jan. 5. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Számolni kell egy átlagot az eddig "mért" adatokból. De minimum 3 hónap adatából. És szerintem úgy. De a tesztelés attól is függ persze, hogy mikor volt peteérésed. Nekem is rendszertelenek a ciklusaim és a baba a ciklusom végén fogant. Így az átlag ciklusom 31 napra jött ki és rá 6 napra lett halvány pozitív a teszt.
2014. jan. 5. 13:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszi. Ugye a tesztekre mindig az van irva, meg mindenhol azt olvassa az ember, hogy a menzesz varhato napjan teszteljen, de ugye nekem most nagyon bekavart ez, hogy legutobb mar megjott 25napra es elotte nem gorcsoltem, azelott meg 30. napra es mar 7-8napja szinte folyamatosan mindjart megjott erzesem volt. Elotte meg hol 26 napra, hol 27 vagy 28 napra, ritkan 29napra. Nekem inkabb "rovidebbek" a ciklusaim, az a 30nap nagyon durva volt mar, foleg az egyhetes mindjart megjon erzessel.
2014. jan. 5. 13:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy most igy ugye nem tudom, hogy mikor fog megjonni, mert legutobb 25napra, ami rovidebb mint szokott, elotte meg 30napra, ami meg hosszabb, mint szokott es akkor nem tudom eldonteni hogy hanyadik napon esedekes a menzesz. Ma vagyok a 25.napon es meg semmi, mar kb. a 19., de inkabb 20.naptol megint minden nap mindjart megjon erzesem van. Nem ertem miert tart ez ilyen sokaig, nekem menzesz elott nagyon max 2napig van ilyen,de inkabb egy, sot, sokszor nem is erzem meg, es megjon, ez inkabb gyerekszules ota van (4.5 eve szultem).
2014. jan. 5. 13:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez az utolso mondat jo ertelmetlen lett, na mindegy. :D
2014. jan. 5. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Én pont úgy voltam, hogy nekem is erősebbek voltak ezek a mensi görcs szerű érzések és tovább is tartott mint amúgy szokott. Illetve nekem általában mensi előtt két héttel jelentkezett ez az érzés, de abba a hónapban nem volt két héttel előtte. Hiányoltam is. De mindenképpen várjál még egy 3 napot mielőtt tesztelnél. De úgy szokták mondani, hogy jobb amikor már biztosra tudod, hogy kimaradt a mensid. Tehát inkább a 31. napon tesztelj egyet és az lesz a biztos. Ha addig nem jön meg akkor utána szerintem ilyen két naponta tesztelj ha esetleg negatív. Én ezt tudom tanácsolni.
2014. jan. 5. 13:58
 6/12 anonim ***** válasza:
aktus után két héttel tezstelj.
2014. jan. 5. 14:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszi szepen. Igen, en is ugy gondolom, jobb varni amig a leghosszabb ciklushoz kepest is kesik, mert akkor az mar tuti keses es akkor nem szorja el az ember a penzt feleslegesen a tesztekre.
2014. jan. 5. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen. Az előző válaszoló válaszával sincs semmi gond. Csak én pl már a hosszú várakozás után feladtam azt, hogy mindig írogassam meg nézegessem mikor voltunk együtt meg mikor nem. És a mai napig fogalmam sincs, hogy akkor mikor voltunk együtt, mikor megfogant. :D Az rémlik, hogy nem a ciklusom közepén, és kábé ennyi. Én x-epil teszteket vettem ami két darabos. Olyan 500-600 forint.
2014. jan. 5. 15:25
 9/12 A kérdező kommentje:
A lanyom a ciklus 10. vagy 11. napjan fogant, mar nem emlekszem pontosan. O elsore osszejott. A teszt pedig 10 nappal kesobb mar pozitiv lett, menzesz elott 4 nappal. :)
2014. jan. 5. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok hozzá. Nekem első baba lesz. :)
2014. jan. 5. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!