Az egyik x-epil teszten mintha látnám a 2. vonal helyét. Ti látjátok?
Figyelt kérdés
Az alsó vagy felső teszten lattok (ha lÁttok vmit?)
Az egyik a tegnapi,másik a mai tesztem..
Köszi
2017. márc. 1. 08:00
11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nincsennek eláztatva..úgy használtam ahogy kell
2017. márc. 1. 10:32
12/21 A kérdező kommentje:
Közben csinaltam egy másfajta tesztet,nem birtam magammal,mert élőben lehetett latni a csikot..és ez már egyértelmű halvány pozi :)
2017. márc. 1. 10:34
13/21 A kérdező kommentje:
2017. márc. 1. 10:44
14/21 anonim válasza:
Igen, ez valóban halvány pozitív! Gratulálok! Nem várt után vagy már ugye? Örülök a boldogságodnak!
15/21 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna megjönnie..remélem mindek ok lesz,azért izgulok h az x epil nem mutatja még
2017. márc. 1. 10:57
16/21 anonim válasza:
Hat latok. De xepil becsapós mostanàban. Sztem varj most kèt napot.
17/21 anonim válasza:
Szerintem örülhetsz ! Látszik, szép rózsaszín és nem is annyira halvány !Ha pozitiv akkor pozitiv es nem is kell állandóan tesztelni ! Nekem is ugyan igy pozi volt nem várt után ! Most meg mar 15 hetes vagyok ! Minden rendben lesz nálad is ! Vigyázz magatokra
19/21 anonim válasza:
Én az alsó xepilen is láttam nagyon halványan a csíkot, de az utsó egyértelmű pozi! Gratulálok!
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!! :)
Boldog babavárást mindenkinek!!
2017. márc. 1. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!