Az egyik x-epil teszten mintha látnám a 2. vonal helyét. Ti látjátok?
Figyelt kérdés
Az alsó vagy felső teszten lattok (ha lÁttok vmit?)
Az egyik a tegnapi,másik a mai tesztem..
Köszi
2017. márc. 1. 08:00
1/21 anonim válasza:
En negativnak latom. Naponta tesztelni felesleges.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. márc. 1. 08:07
4/21 anonim válasza:
Ezek negativak, elmaradt mar egyaltalan a verzes? Mert ha meg elotte vagy akar napokkal, akkor orankent is tesztelhetsz de hiaba. 1-2 napos kesesnel mar megbizhato eredmeny lehet.
6/21 anonim válasza:
Valami van de nem mervado mert a reagens is latszik kinagyitva fenyben. A pozitiv teszten egyertelmu rozsaszin csik van. A halvany pozin is, csak azon halvany rozsaszin. Mikor kene megjonnie?
7/21 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. márc. 1. 09:41
8/21 anonim válasza:
Az x-epil nem várt előtt szinte sose lesz halvány pozi... vagy legalább is fotózhatatlan. 7 év alatt ellőttem már párat, de mikor most terhes lettem az x-epil egy nappal a nem várt előtt volt csak baromi halvány fotózható állapotú. Előtte csak a facell lett 4 nappal hamarabb pozi.
A tieid negatívak. Ha mensi előtt vagy vegyél facellt, vagy légy türelmes és várd meg a mensi napját az x-epillel.
Sok sikert! Drukkolok!
18hkm
9/21 anonim válasza:
egyértel,űen negatív mind a kettő, a kinagyított is. Szerkeztgetni felesleges, mert ha pozitív, akkor nem kell keresni, halványan is egyértelmű lesz. Rettentően el van ázva mindegyik, szegénykéim mitől lettek így leharcolva? Ettől függetelnül sok sikert kívánok!
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. márc. 1. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!