Ugye ott a második vonal? Ugye ti is látjátok?!
Igen ott van!!! Gratulálok :) Hány napja késik?Mikor volt az utolsó menzeszed? :)
31 hetes kismama
Bizony,hogy ott van! :)
Gratulálok!
Szerintem ebben az esetben és onnan kell számolni és akkor ma töltötted a 7.hetet :) Az lenne a legjobb,ha még a héten elmennél nőgyógyászhoz,ott biztosabbat mondanak a baba korát tekintve :)
2.voltam
Szia!
Gratulálok!!!
Nekem az utóbbi időben a munkahelyi stressz miatt...össze vissza volt meg..majd egyszer csak pozitívat teszteltem..vártam 2 hetet,bejelentkeztem dokihoz,,és mint kiderült nagysága alapján határozta meg a doki hogy mennyi idős a babó..akkor volt pont 6hetes 5napos..rá 2 hétre mentem..és pont azt dobta ki a gép hogy 8hetes 5napos..úgyhogy így is be lehet tájolni kb mikor fogant,mennyi idős:-)
Jó babavárást!
12hkm
Jaj gratulálok!!! :)
Én is most kezdtem volna a Clostit! De ez a meglepetés várt múlt hét kedden:
Szept. 30-án volt meg utoljára... Én se voltam még orvosnál és fogalmam sincs, honnan számoljam, mert okt. 23-án volt peteérésem...
Második baba lenne, majd egy évet vártunk rá :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!