Ti ezt a tesztet milyennek látjátok?
4 nap van a menzeszemig. X epil nem reggeli első teszt. Élőben rózsaszín az a 2.halvány csík. Reménykedhetek? Több mint 2 éve várjuk a babánkat.
Szerintem ez pozitív.
Halkan, de gratulálok!
De jó hogy ti is látjátok akkor csak nem én képzelem oda?!
Minden esetre még nem élem bele magam mert olyan menzeszes tüneteim vannak. Ha nem jön meg csütörtökön, akkor tesztelek még egyet addig meg próbálok lenyugodni metrt nagyon izgatott lettem. De sajnos 2év alatt egyszer a medi-lab tesztel ugyan így jártam és 2hetet késett aztán megjött. De reménykedek hátha most tényleg baba lesz. X epillel még így nem jártam mindí 1csíkos volt és meg is jött.
Pár nap múlva reggeliből csinálj. Ha most gyenge pozi akkor erős pozi lesz. Szorítok.
Bárcsak én is itt tartanék.
Biztos hogy pozitív, én hangosan is gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Millió szellemcsíkos teszt "büszke" tulajdonosa vagyok, és egyik sem volt rózsaszín, mindegyik szürke vagy fehér!
A tiéd rózsaszín, úgyhogy ez erősödni fog kismama! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!