Ti ezt a tesztet milyennek látjátok?
4 nap van a menzeszemig. X epil nem reggeli első teszt. Élőben rózsaszín az a 2.halvány csík. Reménykedhetek? Több mint 2 éve várjuk a babánkat.
Szerintem is egyértelmű pozitív!
Gratulálok!
És várjuk majd a fejleményeket... :)
Igen ezt így gondolom én is h.semmit nem fog látni, de ő mindig csinál ultrahangot ha nincs baba akkor is.
Olvasgattam itt a gyk-en h.sajnos ez nem mindig jelent babát. Hasonló tesztet töltött fel valaki az is x epil volt így nézett ki mint az enyém és nem volt baba. Kicsit elkeseredtem, de azért bizakodok hátha nem álpozitív.
Tegnap csináltam ezt a tesztet az volt a 24.nap. Általában 28.napra megjön de előfordul h.30napra jön. Utóbbi 3 hónapba 28-ra jött meg előtte volt h.30 napra.
Az van h.nem érzem magam babásnak és nem lepődnék meg ha megjönne. Mindig azokkal esik meg h.tesztelnek egy halvány pozitívat akik annyira szeretnének babát aztán meg jön a keserű valóság. Még nem örülök. Holnap tesztelek és ha az is pozitív lesz talán elhiszem h.igaz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!