Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kellene megjönnie, de...

Holnap kellene megjönnie, de ma egész nap pisilni járok és fáj a derekam, lehet, hogy baba?

Figyelt kérdés
Ma már vagy 10-szer voltam pisilni, pedig nem ittam sokat. És most már szinte teljesen átlátszó és nem sárga. Egyébként tegnap egész nap hányingerem volt és égett a gyomrom. És napok óta a fáj a mellem. Lehet reményem?
2008. okt. 11. 11:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Te, hogy mekkora egy oltári bunkó vagy, még csak le sem szavaztalak, de most megtettem. Úgyhogy örülj!!!!!!! Csak nem tudom, minek írsz ide, ha csak ilyen bunkó dolgokat tudsz írni.
2008. okt. 14. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó hogy nem neked irtam hanem aki leszavazott...az egyik válaszadónak!!!! Aki tudja hogy neki irtam!!! Bunkó tuskó meg Te vagy ezek szerint!!!!!!
2008. okt. 17. 09:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a tesztem, de eddig még nem írtam.
2008. okt. 19. 07:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!! :)

A puffogó válaszadónak meg toll a fülébe! :-P

2008. okt. 22. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!