Holnap kellene megjönnie, de ma egész nap pisilni járok és fáj a derekam, lehet, hogy baba?
Figyelt kérdés
Ma már vagy 10-szer voltam pisilni, pedig nem ittam sokat. És most már szinte teljesen átlátszó és nem sárga. Egyébként tegnap egész nap hányingerem volt és égett a gyomrom. És napok óta a fáj a mellem. Lehet reményem?2008. okt. 11. 11:59
1/14 A kérdező kommentje:
ja és egyébként nincsen semmiféle folyásom, és néha fáj a hasam, de nem érzem azt, hogy meg fog jönni
2008. okt. 11. 12:00
2/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy baba-e, de pisilni már akkor járnak a kismamik, ha már olyan nagyságú a méh, hogy nyomja a húgyhólyagot.
3/14 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval mostmég kizárt hogy azért járj, mert nyomja a hólyagod hisz hol van még akkora, ha terhes vagy?
5/14 anonim válasza:
Remény mindig lehet, de sztem jobb lenne ha tesztelnél, már kapnál legalább valamilyen választ! Sztem a tünetek nem rosszak! De inkább tesztelj! Drukkolunk!
6/14 anonim válasza:
A gyakori pisilés igenis lehet tünet, ezt az orvosom mondta nekem.
Nekem is ilyen tüneteim voltak, annyi különbséggel, hogy a mellem csak a mensi napján kezdett fájni.
azóta túl vagyok egy pozitív teszten :)
Mindenképpen írd meg, hogy mi volt!!
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak, még várok szerdáig, hátha megjön addig, de ha nem majd csütörtök reggel tesztelek majd.
2008. okt. 13. 08:20
8/14 anonim válasza:
Akkor aranyérmet kapsz türelemből, mert én bizony még a mensi napját sem bírtam megvárni! :)
Majd írd meg, hogy mi volt! Drukkolok!
9/14 A kérdező kommentje:
Jártam már úgy, hogy egy pár napot késett, aztán a teszt negatív lett és utána rögtön meg is jött, mert valószínűleg nagyon be tudom magamnak beszélni, hogy baba van a dologban.
2008. okt. 14. 07:31
10/14 anonim válasza:
Azért szavaztál le mert nem írtam hogy húúú tuti terhes vagy???? Nem irtam,igen,mert nem akartalak pofára ejteni,én is így jártam....leírtam a tüneteket,aztán bele éltem magam....Felfázástól is lehet,ahogy írtam...nekem amiatt volt...ha meg csak azt akarod hallani/olvasni hogy igen!!!Terhes vagy,akkor nem itt kérdezz hanem az orvosnál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!