Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy mégsem ő az apa?

Lehetséges hogy mégsem ő az apa?

Figyelt kérdés

Nagyon emésztem magam már jó ideje. A történet annyi hogy párommal volt egy időszak amikor külön voltunk. Ekkor nekem volt egy egyéjszakás kalandom. Ez július 12-én történt. Fogamzásgátlót szedtem, és megszakítással is védekeztünk. Majd ezek után párommal kibékültünk. Majd kiderült hogy teherbe estem. Lehetséges, mert volt egy hét amikor nem vettem be a tablettáim de együtt voltam a párommal. Mivel nem emlékszem pontosan az utolsó menstruáció kezdetére ezért az ultrahang alapján nézték a terhességi időt és az alapján július 30 a fogantatás ideje. A méretei azóta is kb ezt igazolják. A párom nem tud erről az egy estéről, nem akartam neki elmondani. Ugye nem lehetséges mindezek alapján hogy mégis a kalandból fogant a kislányom? Nem élném túl ha így lenne. Bocsánat hogy kicsit hosszúra sikerült.

Értelmes válaszokat szeretnék kérni. Köszönöm elölre is.

31 hkm

2017. febr. 23. 14:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

nem volt szép, amit tettél, de attól, hogy pálcát törünk fejed fölött, semmi nem fog változni.

Szerintem a párodé. Hisz nem csak a baba méretei igazolják ezt, hanem az is, hogy fogamzásgátló mellett még megszakítással is történt a félrelépésed.

Azt, hogy elmondod-e a párodnak, vagy sem, a te dolgod. egy ilyen nagy "titok" nagyon megnehezítheti a kapcsolatotokat.

Boldog babavárást :)

2017. febr. 23. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
43%

Védekezni luxus

?

2017. febr. 23. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

Kideríted a párod vércsoportját, a tiédet, majd, ha megszületett a pici, összeveted az övével. Vannak erre táblázatok a neten.

Extra dolog, de megkérdezheted az egyéjszakásod vércsoportját is a biztonság kedvéért.

2017. febr. 23. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

Nézd meg a Brigit Jones Terhes vagy Babát vár(már nem tudom pontosan mi a cime) cimü filmet,abbol merithetsz ötletet! :)

Amugy az elözö 30 hétben ez a probléma nem merült fel?

2017. febr. 23. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon nehéz döntés elé kerültél.Ha velem történne,nem tudom hogy le tudnám-e élni az életem ebben a tudatban végig,hogy nem vagyok biztos a gyermek édesapjában,de ha elmondod,nem tudom hogy reagálna a párod.Nem irigyellek,kitartás,és biztos helyesen fogsz dönteni,de ezt neked kell tudni.
2017. febr. 24. 09:12
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Semmiképpen se mond el, majd ha látod a gyermekedet megnyugszol, hidd el. Hasonlítani fog a párodra :) Biztosan az övé. Addig légy türelmes, kár lenne a boldog gyermekválást elrontani egy ilyennel, pláne ha egyértelmű lesz hogy a párodé. Én a helyében sosem bocsátanám meg hogy elvetted a kedvét.
2017. febr. 24. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!