Lehetséges hogy mégsem ő az apa?
Nagyon emésztem magam már jó ideje. A történet annyi hogy párommal volt egy időszak amikor külön voltunk. Ekkor nekem volt egy egyéjszakás kalandom. Ez július 12-én történt. Fogamzásgátlót szedtem, és megszakítással is védekeztünk. Majd ezek után párommal kibékültünk. Majd kiderült hogy teherbe estem. Lehetséges, mert volt egy hét amikor nem vettem be a tablettáim de együtt voltam a párommal. Mivel nem emlékszem pontosan az utolsó menstruáció kezdetére ezért az ultrahang alapján nézték a terhességi időt és az alapján július 30 a fogantatás ideje. A méretei azóta is kb ezt igazolják. A párom nem tud erről az egy estéről, nem akartam neki elmondani. Ugye nem lehetséges mindezek alapján hogy mégis a kalandból fogant a kislányom? Nem élném túl ha így lenne. Bocsánat hogy kicsit hosszúra sikerült.
Értelmes válaszokat szeretnék kérni. Köszönöm elölre is.
31 hkm
nem volt szép, amit tettél, de attól, hogy pálcát törünk fejed fölött, semmi nem fog változni.
Szerintem a párodé. Hisz nem csak a baba méretei igazolják ezt, hanem az is, hogy fogamzásgátló mellett még megszakítással is történt a félrelépésed.
Azt, hogy elmondod-e a párodnak, vagy sem, a te dolgod. egy ilyen nagy "titok" nagyon megnehezítheti a kapcsolatotokat.
Boldog babavárást :)
Kideríted a párod vércsoportját, a tiédet, majd, ha megszületett a pici, összeveted az övével. Vannak erre táblázatok a neten.
Extra dolog, de megkérdezheted az egyéjszakásod vércsoportját is a biztonság kedvéért.
Nézd meg a Brigit Jones Terhes vagy Babát vár(már nem tudom pontosan mi a cime) cimü filmet,abbol merithetsz ötletet! :)
Amugy az elözö 30 hétben ez a probléma nem merült fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!