Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy mégsem ő az apa?

Lehetséges hogy mégsem ő az apa?

Figyelt kérdés

Nagyon emésztem magam már jó ideje. A történet annyi hogy párommal volt egy időszak amikor külön voltunk. Ekkor nekem volt egy egyéjszakás kalandom. Ez július 12-én történt. Fogamzásgátlót szedtem, és megszakítással is védekeztünk. Majd ezek után párommal kibékültünk. Majd kiderült hogy teherbe estem. Lehetséges, mert volt egy hét amikor nem vettem be a tablettáim de együtt voltam a párommal. Mivel nem emlékszem pontosan az utolsó menstruáció kezdetére ezért az ultrahang alapján nézték a terhességi időt és az alapján július 30 a fogantatás ideje. A méretei azóta is kb ezt igazolják. A párom nem tud erről az egy estéről, nem akartam neki elmondani. Ugye nem lehetséges mindezek alapján hogy mégis a kalandból fogant a kislányom? Nem élném túl ha így lenne. Bocsánat hogy kicsit hosszúra sikerült.

Értelmes válaszokat szeretnék kérni. Köszönöm elölre is.

31 hkm

2017. febr. 23. 14:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha azt mondják hogy julius 30 akkor valószínűleg a párodé.
2017. febr. 23. 14:40
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha csak nem akasztott be júli 30án valaki más is ,ezen a két pasin kívül!
2017. febr. 23. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Nehéz dolog.. Nem lennék a helyedben.. Hát az én lelkiismeretem ezt nem bírná és elmondanám neki amit kiírtál.. Mert már csak az lesz a fekete leves ha egyszer ne adj isten 10 év múlva valami oknál fogva kellene apasági teszt vagy valami ilyesmi(tudod mire gondolok) Sajnos nem egy történetet hallottam ahol akár 30 év után derültek ki a dolgok. De én nem szeretnélek rémisztgetni de most jobb letisztázni vagy mikor már a gyerekednek kell megmagyarázni? Persze az is opció, hogy sose derül ki, de te a pároddal együtt fel tudnád úgy nevelni, hogy mindkettőjüket becsapod?

Kívánom a legjobbakat! És azt, hogy ne hazudjanak a számok! Könnyű szülést! Szorítok azért, hogy minden ok legyen:)

2017. febr. 23. 14:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Kedves második. Köszönöm az értelmes választ. Igazán sok inteligenciára utal. ;)
2017. febr. 23. 14:44
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves 3.! Köszönöm szépen a válaszod!

Mivel ugye a 2 időpont között azért több mint 2 hét van, és az egyéjszakás alatt ott volt a gyógyszer is és a megszakításos védekezés is, ezért nem tartom valószínűnek. Csak azért jó lenne megnyugodni. A páromnak nem mondhatom ezt el, mert tudom hogy mi lenne a reakciója.

2017. febr. 23. 14:47
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

én így csinálnám:

nem szólnék semmit egyenlőre, csak nagyon bizakodnék, h ő az apa (ami nagyon valoszinű). Amint megvan a baba, elmennék genetikai vizsgáltra, h tényleg ő-e az apa! Persze a párodnak erről nem kell tudnia! Ha ő az apa, gond megoldva, ha mégsem, akkor bizony színt vallanék!

Fogd fel úgy a helyzetet, h ez nem titkolozás a párod előtt, hanem, ezzel neki teszel szívességet, h nem kell bizonytalanságban élnie még heteket, neked meg ez a büntid!

2017. febr. 23. 14:51
 7/16 anonim ***** válasza:
18%

:-D

Nehogy megjátszd itt magad!

2017. febr. 23. 15:03
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Elég szomorú, hogy léteznek ilyen kérdések. Mindenképp mondd el a párodnak. Joga van eldönteni, hogy kell-e neki kakukk fióka, illetve ilyen gyenge erkölcsű asszony. Ne haragudj, de ilyenre nem lehet mást mondani. Megdugattad magad az első estén, ráadásul óvszer nélkül. Párod helyében mindenképpen új nőt keresnék, de lehet szerencséd van és ő balek.
2017. febr. 23. 15:21
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

6 os vagyok!

mondjuk ebbe miért csak most gondoltál bele? mert amit írtam, azt még mindig tartom, így ki lehet birni pár hetet, míg nincs biztos eredmény, de szinte végigvinni így egy terhességet....

2017. febr. 23. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párodé, pont azért, ami leírtál.
2017. febr. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!