A párommal kb 3 és fél hónapja védekezés nélkül szexelünk de mégsem estem még teherbe. Lehet baj van velem? Egy hónapban olyan 4-6szor vagyunk együtt.
Ez nem sok idő. Nem kell bajra gondolni. Egy hónapban nem sok olyan nap van, amikor valóban teherbe lehet esni. Peteérés. Tudod mikor van?
Ha csak úgy véletlenszerűen próbálkoztok, akkor a 4-6 alkalom nagyon kevés. Főleg, ha azok nem is a peteérés környékén vannak.
Ha gond is van, akkor sem biztos, hogy veled. Férfi vizsgálatával célszerű kezdeni, mivel náluk ez sokkal egyszerűbb.
3 és fél hónap még semmi, még nem kell aggódni egyáltalán.
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
A fogantatást ez a két dolog befolyásolhatja. A kor nyilvánvaló, a hosszú kapcsolat:
ha tartós kapcsolatban szeretkezik az ember, akkor a hormonjai valahogy máshogy működnek (bocsi nem vagyok egészségügyis:). Ezért van az, hogy nagyobb eséllyel lesz valaki terhes egy egyéjszakás kapcsolatból, mint egy tartós kapcsolatban.
3-4: ez valóban butaság :)
A petesejtnek és a megfelelően ficánkoló spermiumoknak kell találkozniuk. Ez független attól, hogy hány éve vannak együtt.
Egy éjszakás meg szexkapcsolatok esetén gondolom, a védekezés hiánya miatt csúszik be a gyerek.
Nőnél számít az életkor, nyilván bizonyos kor felett már nem lehet. De férfinél ez sokkal tágabb, akár 60 évesen is lehet gyereke.
Biztos összejön majd.
És ez nem verseny, ne a másik lányhoz hasonlítsd magad.
Egyébként meg elég ritkán vagytok együtt. Ez fura, főleg ilyen fiatalon.
Ez azert nem olyan konnyu es gyors folyamat, ha egy èv lefolyása alatt nem sikerül, menj el kivizsgalasra, ha lehet magàndokihoz!!
Szedj E vitamint vagy multi/ terhesvitamint. Es relax! Majd jön a baba.
:)
#3 vagyok
csak azért mert azt is sokat mondják, még az orvosok is, hogy ne görcsöljenek rá a babacsinálásra. és, hogy sokszor előfordul, hogy addig próbálkoznak elkeseredetten, hogy amikor feladják pár év múlva, hirtelen meglesz a megtermékenyülés.
vagy akkor ez csak véletlen és a pszichés dolgok hatása csak babona?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!