Trimeszter vitamin vélemény?
Az elején csak jókat olvastam róla! Aztán elkezdtem én is szedni és összekavarta a ciklusom teljesen, szédültem fájt a fejem ami addig nem volt rám jellemző. Progeszteron hiány lépett fel nálam a szedése alatt, ami szintén nem volt előtte! Össze vissza vérezgettem, barnáztam alatta, és a hajam is elkezdett hullani! Teljesen ledöbbentem de nem hagytam abba azonnal mert nem hittem h a vitamintól lenne, egyszerű véletlennek gondoltam. Aztán abba hagytam és minden tünetem megszűnt. Utána jártam a dolgoknak és kiderült h sok nőnek vannak hasonló panaszai a Trimeszter kapcsán. Fogalmam sincs hogyan lehetséges ez de nagyon meglepett hogy egy vitamin hogyan képes erre??
Sok nő számolt be arról h a Trimeszter vitamin szedése alatt pajzsmirigy alulműködése lett és az endokrinológus azt mondta ezt a vitamint gyorsan vessük a szemétbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!