Létezik az, hogy az agyam megfelelő része nem adja a parancsot a hormontermelésre a ciklushoz? Ezt a hormonkúra tudja úgy bef. , hogy még az éleben gyerekem is lehessen!? Milyen nő vagyok így?
Szia!
Sajnos nálam is ugyanez a gond van!
A hormoneredményeim relatíve jók, egyedül az van, hogy mióta nem szedem a fogamzásgátlót, azóta az agyam nem ad utasítást a hormontermelésre, még mindig azt hiszi, hogy "terhes" vagyok, mint a tabi szedése alatt, mert az ugye "álterhesség" valójában.
Nekem is nagyon nehéz ezzel megbírkózni, teljesen megértelek. Néha én is úgy elkeseredem, és bőgve kérdezem a páromat, hogy milyen nő vagyok így, és hogy ő nálam jobbat érdemel... :(
Már találtam egy nagyon jó dokit, aki most elővizsgálatokat végez, és ha a páromnál is minden oké, akkor clostit fog felírni, az nem hormon, hanem az agyra hat!
És egyébként a leggyengébb peteérés-stimuláló szer, ezen kívül injekciók is vannak, meg más tabik is, úgyhogy ne keseredj el te sem, van rengeteg lehetőség, csak találj egy jó dokit, azon sok múlik!
Egyébként nekem sosem volt rendszeres a mensim, de legalább homeopátiás segítséggel megjött normálisan...
De aztán a fogamzásgátlóval mindent elrontottam... :(
Remélem, a closti segít...
Hát, ez nem túl bíztató... :(
De neked egyáltalán nem jött meg a Duphastontól sem?
Nekem egyszer már meghozták Duphastonnal, 10 napig szedtem, és utána pár nappal megjött, de azóta sincs semmi mensi... :( Peteérés meg pláne nincs... :(
Még bizakodok closti-ügyben, mert a dokim szerint a hormonok első nekifutásra nem rosszak...
Nem lehet, hogy mellékvese, pajzsmirigy vagy inzulin gond van?? Mert ez biztos hormonális dolog.
Ha babát szeretnétek, szerintem menjetek meddőségi központba, ott azt mondják, 1-másfél hónap alatt kivizsgálják az embert (hormonvizsgálat, rákszűrés, UH, kézi vizsgálat), megmondják az okot, és javaslatot is tesznek, hogyan tovább.
Ha nekem nem jön be a closti, én is lépek ezügyben.
És van még valami! A talpmasszász is jó, állítólag!
Szabó Szigfrid nagyon jó, keress rá google-ben!
SOk sikert! Nem szabad feladni! Neked akkor mióta nincs mensid? Szedtél fogamzásgátlót? Előtte rendszeres volt?
Bocs, hogy ennyit kérdezek!
Hát, akkor egy cipőben járunk... :(
Én januárban hagytam abba a tabit, és azóta nem jött meg, lassan 10 hónapja...
Most a dokim a páromat küldte vizsgálatra, mert ha az oké, csak akkor kíntat engem clostival, ha páromnál nem oké, akkor egyből meddőségi központba küld...
Azért én egyelőre még bízom az 1%-omban, meg szedjük mindketten a Forever-es Multi-Macát, és az E-vitamint...
Nálam az már kiderült, hogy a pajzsmirigyemmel is gond van, kicsit alulműködik... De ez szintén azért van, mert az agyam még nem ébredt fel...
Azt nem tudom, hogy miért fáj a méhed, bár nekem is 10 hónapja megjönérzésem van, de már kezdem megszokni, és nem jelnek venni. :(
Closti alatt majd próbálok nem gondolkozni a babán, egyszerűen csak arra vágyom, hogy legyen már egy db petém még az életben... Az nekünk egyébként sem hiszem, hogy menne, hogy na most akkor 3 napig szex...
Remélem, sikerül majd, mert lombikra nem hiszem, hogy lenne pénzünk, vagy legalábbis, nem most, hanem 1-2 év múlva esetleg...
Nagyon szorítok neked, hogy most már sikerüljön!
Sorstársad
Én ezeket már kipróbáltam, lehet Nálad beválik:
Ciklus 1-15. nap cickafark tea, 15-28. nap palástfű tea.
Most ajánlották a fagyöngyöt cseppek formájában, meddőség ellen.
Szia!
Köszi szépen, a cickát és a palástfüvet próbáltam, de semmi eredmény... :(
Esetleg a fagyöngyöt megpróbálom.
Kitartás!!!
Szia!
Van hír, - vegyes: Fekete üröm kapszulát vettem, attól életem első 28 napos ciklusa meglett novemberben! Aztán decemberben szintén szedtem, és sikerült a baba, januárban pozitívat teszteltem! De sajnos 8 hetes kora után már nem fejlődött, így 10 hetesen az otthon megindult vetélést műszeresen fejezték be. :( Ennek most már több, mint 8 hete. Eléggé aggódom, mert megint sehol semmi jele a mensinek... Nem akarok úgy járni, mint tavaly, hogy egy év alatt egyszer jön meg... Jövő héten dokihoz megyek, kérek rá valamit.
Kiderült, hogy a kicsit alulműködő pajzsmirigy okozta a vetélést! Nekem 6 körüli a tsh-m, de a babához a 2 az ideális, így ha meg is fogan, nagy az esély a vetélésre. Amit most már én is megerősíthetek. :( Gyógyszert szedtem ugyan rá, de mire kiderült, hogy tényleg így van a dolog, addigra már 5 hetes voltam, és a fogantatáskori érték számít nagyon, mert attól függ a sejtosztódás és minden egyéb, a legelején... Jövő héten megyek pajzsmirigyszakrendelésre, ott is állítanak majd az adagomon biztosan.
De ebben a hónapban már szerettünk volna próbálkozni a "tesóval", de így mensi nélkül ugyanott vagyok, ahol eddig...
És Veled mi újság???
Köszönöm a kérdésedet egyébként, nagyon jól esett!!
Judit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!