Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. DPO-n ez jelenthet pozitív...

10. DPO-n ez jelenthet pozitívat? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy korai de a kíváncsiság nagy úr... :)

[link]

2017. febr. 21. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én is teszteltem ma délután és nekem is nagyon halvány, holnap reggel csinálok még egyet :) Szurkolok mindenkinek hogy erősödjön :)

itt az enyém is :

[link]

2017. febr. 21. 18:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es valaszolo! Meg tudnad mutatni a te tesztedet?

Kedves 10-es valaszolo! Koszonom biztato szavaidat!

2017. febr. 21. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Enis mintha latnek valamit 😊

Tesztelj par nap mulva

Bizakodjunk hogy baba lesz😊

En pont ugyanigy jartam menszi elott 3 nappal teszteltem ami halvany pozi lett aztan megjott

Dokim szerint sikertelen beagyazodas miatt tavozott😩

"Kemiai terheseg "

Ez januarban volt

Most ismet probalkozunk ebben a honapban 2naponta volt mikor naponta

Es peteéreskor is voltunk eggyutt elotte is utana is ha jol szamoltam mrg persze a nyak szerint

8-14 ig volt allitolag pem

Most neha hanyinger has szurkalasok faradsag es kozepido ota faj a mellem most kene 28 a fele megjonnie tesztelni nem merek majd ha csak kesik

Remeljuk sikerul 😊

2017. febr. 21. 20:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Kingabulgar,nekem 2 eve volt hogy pozi teszt utan elment a baba! Remelem ilyen meg egyszer nem fog megtortenni..
2017. febr. 21. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Remelem hogy nem fog megtorteni

Es remenykedjuk hogy neked is baba van 😊 majd ird meg az eredmenyt

2017. febr. 21. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem 11 dpon volt ugyanilyen az x epil tesztem. erre rá 2 napra megjött :/ drukkolok hogy neked baba legyen :)
2017. febr. 22. 07:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot, de ma teszteltem egy negativat. A tegnapi x-epil volt a mai facelle. Ugy tudom hogy a facelle erzekenyebb,ezert elkonyvelem sikertelennek... :(
2017. febr. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!