Egy hete késik, lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Bocsánat, hogy ilyen kérdést írok ki mert tele van vele az oldal de mégis szeretnék minimálisan megnyugodni vagy nem is tudom. Az a helyzet, hogy párommal a megszakításos módszert választottuk mivel megbeszéltük, hogy nem gond ha jön a baba. De azóta történt pár dolog és szeretnénk várni. A kérdésem annyi lenne ha a hónapban kb 4x szeretkeztunk így( munka miatt most így jött ki) akkor most terhes vagyok? Hozzáteszem 3 teszten negatív és holnap megyek orvoshoz de addig ezt a napot ki szeretném bírni. (rosszindulatú megjegyzéseket nem szeretnék)2017. febr. 19. 08:33
12/12 A kérdező kommentje:
10. Nagyon szépen köszönöm. Ha megnyugszok akkor lehet meg is jön es rendben lesz minden de azert majd mindenkepp írok hogy mi a helyzet.
11. remelem es köszönöm a válaszod
2017. febr. 20. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!