Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek e terhes így?

Lehetek e terhes így?

Figyelt kérdés
Január 1-jén,utána 11.-én voltam együtt párommal. Óvszerrel védekeztünk,fogamzásgátlót nem szedek. 11.-én felelőtlen volt párom és egy 2-3 mm-re berakta óvszer nélkül már javában a szeretkezés közben. Január 20.-án megis jött. Azóta nem voltunk együtt mert külön mentünk. Tegnap kellett volna megjönnie(sose pontos) és ma délelőtt folyamán amikor pisiltem akkor egy kicsit véres volt. Meg barnázást figyeltem meg. Nem szokott ilyen lenni. És egy kicsit megijedtem. Mitől lehetséges ez? Ugye nem baba van a dologban? :( Köszönöm előre is a válaszokat.
2017. febr. 17. 15:40
 1/6 almácska1 válasza:

A vizelet vérességének nincs köze terhességhez... De mindenképp orvoshoz kell menni vele, mert gyulladást jelez...

Ha januárban megjött, akkor nagy valószínűség szerint nem vagy terhes, de ez nem 100% -os dolog, van akinél jelentkezik menstruáció a terhesség elején...

De elég idő telt el, hogy a terhességi teszt biztos választ adjon, nem érdemes várnod, és emésztened magad a bizonytalansággal...

Itt egy kicsit megnézheted, mennyi idő után érdemes tesztelni, bőven túl vagy rajta...

[link]

2017. febr. 17. 15:59
 2/6 almácska1 válasza:
Magyarul, ballagj el egy patikába, és holnap reggel tudsz mindent...
2017. febr. 17. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Előfordulhat.

Vannak nők, akik terhesség ellenére is véreznek, barnáznak kicsit, vagyis megjön nekik, de sokkal kevesebb mennyiségben jelentkezik, és nem is tart addig ameddig szokott.

Viszont ha olyan volt a menzeszed amilyen szokott akkor nem valószínű. Többet megtudsz ha csinálsz holnap egy tesztet, reggel az első vizelettel.

Ha terhes vagy akkor azt már ki fogja mutatni. Ha negatív, akkor pedig azért keresd fel a nődokid, mert ez bizony lehet gyulladás is, ami nem kellemes.

2017. febr. 17. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Januárban a menstruációm teljesen olyan volt mint szokott,színileg is és mennyiségileg is. 5-6 napig tartott.
2017. febr. 17. 17:08
 5/6 almácska1 válasza:
A tesztet nem kerülheted el, ha meg akarsz nyugodni... Nagy valószínűséggel nincs terhességed, de a rendellenes tünetek mindenképpen kivizsgálandók... Voltál gyulladásos betegségben a közeljövőben? Mert akkor kellene egy kivizsgálás...
2017. febr. 17. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Felfázásom volt. De más nem.
2017. febr. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!