Ha reggel teszteltem és a második csik halvány lett, lehetek terhes? Mert már 7 napja késik.
Február 6.án kellett volna megjönnie és még sehol semmi , azt tudom amikor beágyazódik akkor olyan alhasi fájdalom van mint ha menstruációs görcs volna.
Az megvolt, kicsit fájnak a melleim de nem vészes.
Akkor azt mondjátok hogy kezdhetek örülni???
Ezerszer le lett már írva itt is, benne van a használati utasításban is. Nem jön meg, két csík van a teszteden terhes vagy.
Komolyan nem értem miért akar gyereket az, aki egy nyamvadt terhességi tesztet se tud használni?
Egyébként gratulálok, de számomra kétségbeejtő ez a szint, főleg úgy, hogy gyereked lesz, neki is el kell tudnia számolni kettőig 1-2 évesen és utána mennyi mindent kell még megtanulnia.
Te jó ég milyen böszmék vagytok, azért mert bizonytalan és kérdez, attól még jó anya lesz. Miért kell így beszélni egy emberrel?!
Gratulálok! Sok örömet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!