Ugye elég esélytelen, hogy belé jutott, amikor elmentem?
Gumival csináltuk, mondta, hogy de vegyem azért majd ki így is, mikor már ott tartok. Oké, ki is vettem, a gumi végében volt minden, de ő akkor is észrevett "valamit" magán is meg rajtam is.. Hiába beszéltem, hogy ott van minden a gumiba, meg ki is húztam MIKÖZBEN GUMIVAL csináltuk, úgy telebeszélte a fejem, hogy szerinte kijött a gumibó, hogy kajak én is beparáztam.
A gumi sehol se volt lyukas és én csak a végében láttam anyagot, a peremén semmi sem volt.
Ez kb esélytelen, hogy itt valami belé jutott?
Ha nem volt lyukas az óvszer, és nem csúszott le rólad miközben akcióztatok akkor kb.esélytelen, hogy teherbe esett.
Szerintem inkább más testnedveket talált magán, nem spermát.
Kicsit,nagyom nevetseges a baratnod,aki meg a szexhez is hulye,az ne szexeljen mar konyorgom. Nem kell kihuzni ha gumival csinaljatok,pont azert csinaljatok avval,hogy ne kelljen kihuzni. Az biztos hogy nem a sperma volt,hanem az o egyeb testnedvei. Es attol kesik neki,mert tul stresszeli magat foloslegesen.
Bennem kb fel eve,ha nem tobb bennem megy el a ferjem,en megsem esek teherbe,rohognek ha ilyeneknek ennyitol osszejonne.
Nincsenek ilyen hamar terhes tünetek. A barátnőd szimplán idióta. Párommal nagyjából 250 gumit használtunk el, mielőtt fogamzásgátlóra váltottunk. Mindig belém élvezett sose húzta ki hamarabb (miért tenné, hiszen az egyik legjobb érzés?). Nem lettem terhes, nem is szakadt ki egy se. Aki annyira fél, mint a barátnőd, ne szexeljen.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!