Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hát ez meg hogy lehet? Alig...

Hát ez meg hogy lehet? Alig tudom elhinni!

Figyelt kérdés
11-én jött egy kis barna folyas de 12-én meg jött rendesen, ahogy szokott és egész nap görcsöltem, még ma is kissé rózsaszín, de a melleim feszülnek és van hogy el kap a hányinger és éhes vagyok, ezért félve vettem egy facelle tesztet és halvány pozitív lett. A szemem majd ki esett! Hát nem térek magamhoz. Ugyanis három éve várjuk a babát! A bal petefeszkem kissé szurkal. Légyszíves írjátok meg hogy létezik ilyen? Volt, van igy más nő is hogy menstruált és mégis terhes volt? Köszönöm szépen.
2017. febr. 17. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Anya menstruált velem az első három hónapban, és én is az első hónapban a fiammal. De én is az orvost javaslom.
2017. febr. 17. 15:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Sógornőm anyja mind a három gyerekkel menstruált és nem lett a gyerekeknek semmi baja, a nagyanyja szintén. Menj el az orvoshoz és vizsgáltad meg magad, a doki majd megmondja, hogy mi a helyzet.
2017. febr. 17. 20:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jövőhéten el megyek orvoshoz, de még addig tesztelek.
2017. febr. 18. 07:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Jovo heten?? Es ha kezdodo veteles de progeszteronpotlassal meg lehet menteni? Ha barnazas van, adnak utrogestant es az megmentheti a terhesseget!
2017. febr. 18. 09:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Uh.. Ugytunik nem érted kedves Kérdező.. Ha megvarod a jovohetet mar reg késő..sajnos... Drukkolok azert..még
2017. febr. 18. 09:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jövő héten mész orvoshoz, akkor látszik mennyire kell neked ez a gyerek. Én az első csepp vér után anno rohantam az ügyeletre, mint ahogy sokan mások is ...
2017. febr. 18. 09:19
 17/19 anonim ***** válasza:

3 eve varjatok es ennyire felvallrol kezeled? Lehet hogy az elete hogy megmarad-e azon mulik kapsz-e gyogyszert mihamarabb, Te meg otthon csucsulsz?

Jesszusom....

2017. febr. 18. 11:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos minden napra jut egy olyan kerdezo aki pozi teszt mellett/elott/alatt verzik (ugyanis a barnazas alvadt ver, a rozsaszin meg folyassal keveredett ver) de nem megy ugyeletre, hanem ul otthon es inkabb tesztekre pisilget.........a tesztelgetes nem allit meg egy esetleges kezdodo vetelest, azzal azert jo lenne tisztaban lenni.
2017. febr. 18. 11:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolok, nem csak barzazas van, de a fentiekben leírtam hogy rendesen meg volt! Annó voltam így és hiába hittem a nőgyógyásznak a halvány pozitív tesztet és vereztem, azt mondta hogy csak az erős két csík számít pozitív tesztnek! Szerinte! Szóval így hogy meg volt most egyenesen el hajtana, de ma első pisivel újabb facelle és már épp hogy látszik a csík. De mindenféle képen megyek nőgyógyászatra.
2017. febr. 18. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!