4D-n egyértelműen lányt mondott a doki de alig merem elhinni ez már biztos?
Figyelt kérdés
18 hét és 4 naposan voltunk, van már 2 fiunk ezért annyira hihetetlen, pedig bizonygatta a doki, hogy lány, merhetek már venni pár babarucit, vagy ez még változhat?2014. ápr. 13. 13:13
1/5 anonim válasza:
nálunk ilyenkor még végig azt mondta a doki, hogy nagy valószínűséggel lány, de változhat
2/5 anonim válasza:
Szerintem a 4d uh-n tutira látni,hogy mi lesz.
Úgyhogy én azt mondom, hogy elhiheted.
:)
Gratulálok!
3/5 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű már, én a 18+6 napon voltam, lányt mondtak, lány lett. :) ha csak nem egy csapnivaló diagnosztával volt dolgod.. :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2014. ápr. 13. 13:45
5/5 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, mint Te, csak Nekem 13 hetesen mondta a doki, hogy fiú! Tudom, hogy ez változhat még, csak az az egy nyugtat meg valamennyire, hogy egy nagyon jó,és elismert doki mondta, aki ha nem biztos valamiben, inkább nem is mond semmit! Hát kívánom, hogy Neked lány, Nekem meg fiú maradjon! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!