Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe, erősödő tesztek,...

Hőgörbe, erősödő tesztek, korai UH?

Figyelt kérdés

Végre pozitívat teszteltem múlthét végén. Nagyon halványat, de jól kivehetőt, ami azóta erősödött. Tegnap voltam dokinál, előre meg volt beszélve, de nem talált semmit. Reméltem, hogy lát már petezsákot. 15 mm a méhnyálkahártya. Hétfőre hívott vissza. Szerintem a 4. hét közepén lehetek kb. Van már egy 6 éves fiam.

Van itt valaki, aki hasonló helyzetben volt és kicsit meg tud nyugtatni? :)

2017. febr. 15. 21:09
 1/5 A kérdező kommentje:
2017. febr. 15. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, annyi az egész hogy borzasztó korán mentél. Legközelebb már lesz petezsák. Nagyon szép a görbéd.
2017. febr. 15. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehetsz a 4. hét közepén, akkor van kb. a beágyazódás. És akkor még nem pozi a teszt.
2017. febr. 15. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Mikor terhes lettem a lányommal én is így jártam. A második uh-n látszott egy 4 mm-es echo gyűrű. 3 naponta hívtak vissza. Kivizsgáltak méhenkívüli terhességre is de minden rendben volt csak nagyon korán mentem. Azóta már 1 egy éves.

Szívből gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nektek.

2017. febr. 15. 23:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! :)

Igazából a 4,5 hetet úgy számoltam, hogy az utolsó menzi alapján a kalkulátor 5+1 hetesnek ír, de kb. 4 nappal később volt az ovum.

2017. febr. 16. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!