Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen a hőgörbém?

Miért ilyen a hőgörbém?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 28 naposak a ciklusaim és általában a 14.napon van pém. Ebben a hónapban viszont elég érdekes a hőgörbém. Berakta a pém a 8.napra és a következő menzeszem a hőm alapján a ciklus 21.-22.napjára várhatom. Picit meg voltam fázva, de az nem kavarhatott be, mert napközben se még este és reggel sem volt lázam. Szóval nem a betegség miatt lett ilyen a görbém. A másik érdekes dolog, hogy a ciklusom 14.napján, mikor az eddigi hónapok szerint pémnek kellett volna lennie.. Szóval aznap annyira begörcsölt a méhem, hogy nem tudtam se állni se ülni. A farokcsontomba sugárzott a szúrás vagy görcs vagy nem is tudom mi. Megnéznétek a görbém? Hátha van valakinek valami tipp. Köszi. [link]

2017. febr. 3. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég érdekesek a görbéid, nem azok a tipikus trifázisos görbék. Csak 2 napig tart a menzeszed? Nem törvényszerű hogy mindig félidőben legyen a peteérés simán lehet hogy neked a nyolcadik ciklusnapon volt a hónapban, A görbe is ezt mutatja
2017. febr. 3. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet butaság ahogy tudom, de én azt olvastam, hogy trifázisos csak az lehet ahol a luteálisban még egyszer leesik a hő a beâgyazódáskor és utána megint emelkedik. De lehet én nem tudom helyesen :) a menzeszem mióta az eszemet tudom 2 napos, tudom ez a vékony nyálkahârtyára utal, de így is teherbe estem, van már két nagy gyermekem. Azt nem tudod mitől lehet, hogy ebben a hónapban előbb volt pém? És valami ötlet, hogy 14.napon miért görcsöltem? Ha tényleg 25.en volt a pém akkor pont jól időzítettünk :) ja bocsi és köszi a választ
2017. febr. 3. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, jol tudod, de ahhoz szepen fel kellene menni a honek es fenn maradni, neked alig emelkedik.

Szedsz e-vitamint, mehpempot? Az jo lenne vastagitasra kicsit, hogy meg tudjon tapadni, ha sikerul a megtermekenyites.

Igazabol barmi miatt lehet hamarabbi ovu, orgazmus, hormonvaltozas, lehetett belso lazad is.

Remenykedj, hatha sikerult, ha meg nem, majd a kovetkezo honapban! Es probald meg az ovutesztet ha biztosra szeretnel menni!

2017. febr. 3. 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyunk rágörcsölve, novemberben letettem a gyógyszert, úgy vagyunk vele, hogy majd jön amikor jön. Nem szeretnék jeleket keresni, tesztelgetni. Úgy hallottam, hogy az nem akkora gond, ha nem megy 37 fölé a hő, csak az a lényeg, hogy a menzesz előtt után vagy alatt ne essen le, végig a coverline felett maradjon. Ez nekem mindig sikerült,ha nem is magasan ugrott meg a hőm :) az viszont aggaszt, hogy ha 8.napon volt pém, akkor miért volt az az iszonyú szurkálás a 14.napon. A peteérést nem szoktam érezni csak a diagramm alapján számolok mikor lehet.
2017. febr. 3. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Én valószínűbbnek tartom, hogy a megfázás miatt ugrott a hőd korábban, de ettől még nem volt pé. Sokkal valószínűbb, hogy 2 napon belül felmegy és a 14. napi görcsölés is arra utal, hogy időben lehetett pé. Ilyenkor szokás bejelölni, hogy azt a kiugró értéket ne vegye figyelembe. Javaslom egyébként az ovu tesztet a görbe mellé úgy biztos nem tévedhetsz :)

Ileltve a trifázisos görbe, ahogy a tri szó is mutatja, 3 hőmérsékleti tartományt jelent. Ovu előtti szakasz alaphő, ovu után megemelkedik a hő egy szintre majd újra emelkedik még feljebb és ezek elég látványosak szoktak lenni. Pl. 36,3-36,5 között van ovu előtt, majd ovu után 36,6-36,8 és utána még egy emelkedés 36,9-37,1 Ilyen a trifázisos vagy még magasabb eltérésekkel jelentkezik, de ez ritka. A legtöbb trifázis görbe terhesgörbe, viszont kevés terhes görbe trifázisos :)

Kitartás mérj csak tovább és legyél együtt a pároddal!

Sok sikert!

14hkm

2017. febr. 3. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kedves tőled :) csak annyit még hogy a nátha az 30.an kezdődött, voltam is dokinál vele. De 2 nap alatt el is múlt. Szóval max 2-3 nap lehet más a nátha miatt, de érdekes, hogy előtte nap nagyon kiugrott és mikor jött a nátha akkor ment megint vissza. Ebből én arra gondolok (de nem biztos), hogy a 8.napon tényleg peteérés lehet, hisz akkor még kutya bajom sem volt. Neked pedig jó babavárâst kívánok :)
2017. febr. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!