Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti lattok masodik csikot?...

Ti lattok masodik csikot? Vagy csak bekepzelem?!

Figyelt kérdés
[link]
2017. febr. 15. 11:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Miert kell kep egy negativ tesztrol?? Utolsonak szol.
2017. febr. 16. 20:57
 22/28 A kérdező kommentje:
Mig meg nem jon minden reggel tesztelek! Ha pozitiv lesz mindenkepp megirom ! Nagyon bizom benne, hogy nem jon meg!
2017. febr. 16. 23:15
 23/28 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jott meg, és neagtiv volt a mai teszt is! Fogalmam nincs, hogy mivan.
2017. febr. 17. 15:02
 24/28 anonim ***** válasza:

Ha meg tiz napig nem jon meg, szerintem ne csikokra pisilgess hanem menj dokihoz, mert

- inged-gatyad ramegy a tesztekre

- ulsz es varod a pozi tesztet kozben meg lehet hogy hormonzavar lepett fel

- mondjuk 2 nap mulva siman megjon es ez most egy ilyen kesobbi ciklus volt, barmikor elofordulat.

Szerintem hagyj ki par napot, ha nem jon meg akkor sem, 1(!) teszt, ha nincs halvany csik sem, irany a doki!

2017. febr. 17. 15:15
 25/28 anonim ***** válasza:
a mai teszted megvan? felraknád?
2017. febr. 17. 17:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Ma clearblueval teszteltem,ami teljes negativ. De ez volt az utolso tesztem. Varok par napot, es meglatjuk.de sosem kesik, es rendszeresen jarok nogyogyaszhoz, vert is vettek szoval nem hiszem hogy barmi bajom lenne....
2017. febr. 17. 17:30
 27/28 anonim ***** válasza:
A keses nem jelenti feltetlen hogy bajod van de barmikor barkinek keshet, akkor is ha spsem szokott. Azoknal plane (ez sajnos kegyetlen gyakori) akik terhesseget varnak. Sajnos tapasztalat.
2017. febr. 17. 18:17
 28/28 A kérdező kommentje:

Tudom. :(

Mar napok ota azt erzem, hogy mindjart megfog jonni.... de semmi.

2017. febr. 18. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!