11/28 anonim válasza:
Én nem látok sajnos. :( Hol tartasz? Nekem nemvárt előtt 1 nappal lett halvány pozim, de az még képről is jobban kivehető volt.
13/28 A kérdező kommentje:
Ketto napja kesik.... mar pozitivnak kellene lennie, ha baba lenne gondolom .. :(
2017. febr. 15. 13:27
14/28 A kérdező kommentje:
Amugy nem a 14.napon volt pé., hanem 17,napon.
2017. febr. 15. 13:31
15/28 anonim válasza:
ha a 17.napon volt péd akkor még nem kellene 25ös tesztnek kimutatnia legalábbis nem mindenkinek mmutatja ki. próbálj 10es tesztel tesztelni
16/28 anonim válasza:
én látok, de extra-halvány
(tipp: laptopon, ha megdöntöd a gépet és úgy nézed a kijelzőt, olyasmi képet látsz, mintha negatívban lenne - na, így látom :) )
szidják ezt a tesztet mostanában sokan, vegyél egy rossmannos facelle-t
17/28 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Holnap reggel ujra tesztelek! Majd irok! :)
2017. febr. 15. 18:31
19/28 A kérdező kommentje:
Igen, de negativ . Es meg mindig nem jott meg.
2017. febr. 16. 12:08
20/28 anonim válasza:
Nem biztos hogy, pozitiv, kell, legyen ha,később volt peteeres. Kepet raksz fel? Amugy 2 naponta termelődik nő a hcg a szervezetben reggeli elsobol 10 es erzekenyseguvel, a, legjobb tesztelni :) nekem egyik reggelibol full negativ volt.. Másnap delutani eredménye pedig ott alszik a másik, szobába mar 6,5 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!