Ana9 kérdése:
39. ciklusnapon 3600 Hcg szint ami 5 napja 1500 volt, Uh-on nem lát semmit az orvos csak eltorzult képletet (amire azt se fogja rá hogy petezsák) és sárgatestet.5. hét 4. napon volt valakinek hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 15:04
21/29 anonim válasza:
Nem bántásból, de még ne éldd bele magad.
22/29 A kérdező kommentje:
Nem bántódtam meg kedves előző kommentelő! Viszont én pozitív ember vagyok és bele élem magam, mert 3 napja még semmit nem látott az orvosom és ma igen. Minden itt kezdődik el, ha már most nem hiszek benne mi lesz később? :)De természetesen a negatív komment is lehet építő jellegű... persze nem nekem :)
2017. febr. 17. 15:24
23/29 anonim válasza:
Nincs két egyforma terhesség,es nem vagyunk gèpek hogy mindenkinél ugyan ugy alakuljon mint ahogy a Biologiai nagykönyvben megvan irva.És igen bárki bármi negativat is ir ne foglalkozz vele mert ő màr ott van veled.Szerintem mindenki a saját tapasztalataira hagyakszik.
24/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok 13.4 mmes a petezsák, benne 3.6 mmes szikhólyag, 2 hét múlva kell mennem szívecskét hallgatni. :)
2017. febr. 20. 20:11
26/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma a legjobb barátom ügyelt és bementem potyázni, hátha lehet látni valakit idebenn! 8mm-es embriócska gyönyörű szvhanggal kívánt nekem szép reggelt! Hcg ide vagy oda, mégegyszer azt mondom, ezek csak számok,nem szabad azt gondolnunk, hogy mi is mindent ugyanígy produkálunk! Akik kismamák azoknak boldog babavárást kívánok, akik még nem, azoknak pedig sok hitet abban, hogy sikerülhet, és amikor kétes még a terhesség bízzatok a babátokban, és biztassátok! És higgyetek benne! Nagyon boldog vagyok!!!!
2017. febr. 26. 10:06
27/29 anonim válasza:
Nagy grarula! Jó egészséget ☺
28/29 anonim válasza:
Örülök hogy minden ilyen jol alakul😁Gondtalan baba várást😁
29/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük! :)
2017. febr. 28. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!