Ana9 kérdése:
39. ciklusnapon 3600 Hcg szint ami 5 napja 1500 volt, Uh-on
nem lát semmit az orvos csak eltorzult képletet (amire azt
se fogja rá hogy petezsák) és sárgatestet.5. hét 4.
napon volt valakinek hasonló tapasztalata?
Szia. Nekem sajnos ezzel kapcsolatban rpssz tapasztalatom lett. Mehen kivuli lett a terhesseg amit a 8.hetben vettek eszre. Nem talaltak mi a bajom. Az egyik petevezetekben volt elbujva. Ki os kellett venni a üetsfeszekkel egyutt mert amikor eldurrant annyira roncsolodott. Nekem mar a 6.heten 8000 felett volt a hcg. Csak nem duplazodott ez volt a feltunö. De megsem tudtak mi a baj....ja es semmi de semmi tünetem nem volt ami mehen kivulire utalt volna. Csak egyik reggel felkeltem es elkezdtem verezni. Bementunk a korhazba es ott 4 orvos tanacskozott mi lehet...aztan jött a rem hir....es azonnali mutet lett miutan lefektettek a hatamra es egy hatalmas görcsöt eles szurast ereztrm a hasamban. Akkor durrant szet a petevezetöm.....
Szurkolok neked hogy ne legyen baj. De ez a jcg nem növekedes nem jot jelent sajnos. Irj majd ha tudsz valamit. Szoritok!!!
2017. febr. 15. 08:11
12/29 A kérdező kommentje:
Balázs Csaba professzor az endokrinológusom, és Ő azt mondja nyugi...akkor nyugiban kell lenni... Kikértem egy másik Nőgyógyász véleményét is Uh és Hcg tekintetében. Ő is megerősítette a professzor Úr szavait, ebből még simán lehet kisbaba
Drukkolok! Majd írd meg hogy alakult ☺
2017. febr. 15. 14:54
14/29 A kérdező kommentje:
Ma rám írt a nőgyógyászom, hogy volt nála egy asszony egy hete 2900as Hcgvel negatív Uh, semmi nem látszott neki, ma volt kontrollon és látszik a petezsák és hogy fel a fejjel hátha.... Mondanom se kell a tegnapi leszólása után nem is tudtam hogyan fogadjam ezt az üzenetet...egy biztos, nagyon várom a pénteki labort és Uh-t, és nem vagyok nyugodt, köszönöm Nektek akik drukkoltok nekem
15/29 A kérdező kommentje:
Annyit tudok ha növekszik a Hcg és méhben nincs terhességre utalò jel, akkor be kell feküdnöm megfigyelésre, ha beavatkozás kell ott legyek jò helyen. Akkor keresik a méhen kivüli terhességet. Tegnap erre utalò Uh képet nem láttak se a petevezetőben se a hasüregben.
16/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egyenlőre semmi változás, vagyis egy, a vizelet teszt Hcg csík erősebb a kontroll csíknál. Már csak a babát kellene megtalálni. Várom a holnapot, kár, hogy képet nem tudok mellékelni
17/29 A kérdező kommentje:
4776 a Hcg ma, ez úgy fest méhen kívüli terhesség, megyek Uh vizsgalatra és utána dől el mi legyen :(
18/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjöttem a kórházból! Haza engedtek, petezsák és szikhólyag látható méhen belül. 4-5 hetes terhességnek felel meg a terhesség. Abszolút nem erre számítottunk, mert volt 9 petesejtem és a legutolsó ciklus 16. napján lökődött ki, utána már nem is voltunk együtt a párommal, de a kis befutó spermium 14. naptól ott várakozott ezek szerint! Lányok egy a tanulság! A spermiumok bizony elvannak több napig dúskálva a jóban, mire eszükbe jut, hogy dolguk is lenne :) Nagyon boldog vagyok! Mindenkinek nagyon köszönöm aki gondolt rám!
19/29 A kérdező kommentje:
És még valami! Hcg duplázódik? :) Egy frászt....
Szurkoltam hogy jol végzödjön minden,Gratulálok😁😁
2017. febr. 17. 14:07
Kapcsolódó kérdések: