Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 39. ciklusnapon 3600 Hcg...

Ana9 kérdése:

39. ciklusnapon 3600 Hcg szint ami 5 napja 1500 volt, Uh-on nem lát semmit az orvos csak eltorzult képletet (amire azt se fogja rá hogy petezsák) és sárgatestet.5. hét 4. napon volt valakinek hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 15:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem sajnos ezzel kapcsolatban rpssz tapasztalatom lett. Mehen kivuli lett a terhesseg amit a 8.hetben vettek eszre. Nem talaltak mi a bajom. Az egyik petevezetekben volt elbujva. Ki os kellett venni a üetsfeszekkel egyutt mert amikor eldurrant annyira roncsolodott. Nekem mar a 6.heten 8000 felett volt a hcg. Csak nem duplazodott ez volt a feltunö. De megsem tudtak mi a baj....ja es semmi de semmi tünetem nem volt ami mehen kivulire utalt volna. Csak egyik reggel felkeltem es elkezdtem verezni. Bementunk a korhazba es ott 4 orvos tanacskozott mi lehet...aztan jött a rem hir....es azonnali mutet lett miutan lefektettek a hatamra es egy hatalmas görcsöt eles szurast ereztrm a hasamban. Akkor durrant szet a petevezetöm.....

Szurkolok neked hogy ne legyen baj. De ez a jcg nem növekedes nem jot jelent sajnos. Irj majd ha tudsz valamit. Szoritok!!!

2017. febr. 15. 08:11
 12/29 A kérdező kommentje:
Balázs Csaba professzor az endokrinológusom, és Ő azt mondja nyugi...akkor nyugiban kell lenni... Kikértem egy másik Nőgyógyász véleményét is Uh és Hcg tekintetében. Ő is megerősítette a professzor Úr szavait, ebből még simán lehet kisbaba
2017. febr. 15. 08:13
 13/29 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Majd írd meg hogy alakult ☺
2017. febr. 15. 14:54
 14/29 A kérdező kommentje:
Ma rám írt a nőgyógyászom, hogy volt nála egy asszony egy hete 2900as Hcgvel negatív Uh, semmi nem látszott neki, ma volt kontrollon és látszik a petezsák és hogy fel a fejjel hátha.... Mondanom se kell a tegnapi leszólása után nem is tudtam hogyan fogadjam ezt az üzenetet...egy biztos, nagyon várom a pénteki labort és Uh-t, és nem vagyok nyugodt, köszönöm Nektek akik drukkoltok nekem
2017. febr. 15. 17:38
 15/29 A kérdező kommentje:
Annyit tudok ha növekszik a Hcg és méhben nincs terhességre utalò jel, akkor be kell feküdnöm megfigyelésre, ha beavatkozás kell ott legyek jò helyen. Akkor keresik a méhen kivüli terhességet. Tegnap erre utalò Uh képet nem láttak se a petevezetőben se a hasüregben.
2017. febr. 15. 18:31
 16/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egyenlőre semmi változás, vagyis egy, a vizelet teszt Hcg csík erősebb a kontroll csíknál. Már csak a babát kellene megtalálni. Várom a holnapot, kár, hogy képet nem tudok mellékelni
2017. febr. 16. 07:38
 17/29 A kérdező kommentje:
4776 a Hcg ma, ez úgy fest méhen kívüli terhesség, megyek Uh vizsgalatra és utána dől el mi legyen :(
2017. febr. 17. 09:12
 18/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjöttem a kórházból! Haza engedtek, petezsák és szikhólyag látható méhen belül. 4-5 hetes terhességnek felel meg a terhesség. Abszolút nem erre számítottunk, mert volt 9 petesejtem és a legutolsó ciklus 16. napján lökődött ki, utána már nem is voltunk együtt a párommal, de a kis befutó spermium 14. naptól ott várakozott ezek szerint! Lányok egy a tanulság! A spermiumok bizony elvannak több napig dúskálva a jóban, mire eszükbe jut, hogy dolguk is lenne :) Nagyon boldog vagyok! Mindenkinek nagyon köszönöm aki gondolt rám!
2017. febr. 17. 12:14
 19/29 A kérdező kommentje:
És még valami! Hcg duplázódik? :) Egy frászt....
2017. febr. 17. 12:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Szurkoltam hogy jol végzödjön minden,Gratulálok😁😁
2017. febr. 17. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!